Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 60 bodova

premium

279 pregleda · 12 odgovora · otvorena 19.12.2009. u 11:26

evo ja cu ti...

Edit: poslo sam ti na PM
Rješenje
Molim admina da ga ban , jer ubuduce kad nesto trazite to i uradite a ne da nesto dobijete pa odete.

Hvala!
knoxville je napisao/la:
Molim admina da ga ban , jer ubuduce kad nesto trazite to i uradite a ne da nesto dobijete pa odete.

Hvala!
Poslo sam mu i ja evo gledam oce li mi odgovoriti :/
chiicak je napisao/la:
Poslo sam mu i ja evo gledam oce li mi odgovoriti :/
Kako ste vi pametni. Vas 5 mu posalje premium, a on moze sao jednom dat' bobe. I sta ce ovi ostali ? Reci ce da ih je za'ebo itd ..
cntr je napisao/la:
Kako ste vi pametni. Vas 5 mu posalje premium, a on moze sao jednom dat' bobe. I sta ce ovi ostali ? Reci ce da ih je za'ebo itd ..
Pa da ja se prvi javim sad njih 10 se jos javi lik dobije 5 premiuma a moze samo 1 dati boba, :S
knoxville je napisao/la:
Pa da ja se prvi javim sad njih 10 se jos javi lik dobije 5 premiuma a moze samo 1 dati boba, :S
ne pametuj bogati ja sam mu prvi poslo !
chiicak je napisao/la:
ne pametuj bogati ja sam mu prvi poslo !
hahahaha, dobro bola nije meni do premiuma i do bodova ako ti treba dat cu i tebi jos jedan pa prodaj za marku kredita vidim da svako malo pitate molite , tako da nemas mi sta pricas, eto ti bodovi uzivaj u njima ipak su oni velikih 2 markice
knoxville je napisao/la:
hahahaha, dobro bola nije meni do premiuma i do bodova ako ti treba dat cu i tebi jos jedan pa prodaj za marku kredita vidim da svako malo pitate molite , tako da nemas mi sta pricas, eto ti bodovi uzivaj u njima ipak su oni velikih 2 markice
nemoj da budes smijesan, ne mogu se sad s tobom raspravljat imam pametnijeg posla.. zavrsi pricu i ne citiraj me vise
chiicak je napisao/la:
nemoj da budes smijesan, ne mogu se sad s tobom raspravljat imam pametnijeg posla.. zavrsi pricu i ne citiraj me vise
Pa neznam ja ko je koga citirao i nek momak sam kaze ko je prvi poslao al vidim da ti je stalo do jadnih bodova pa eto neka ti ih dadne!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.