Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]elDin - logo

330 pregleda · 28 odgovora · otvorena 18.12.2009. u 18:24

zz gamers
ev je'an kratki PIC od mene,naime jedan 3d logo...radio sam ga 2,5 - 3h
xD
x logo(ZN-z0ne logo):

sada da kazem...do sad nisam bas radio iskljucivo po tutovima,al ev ovo sam radio po jednom cool tutorialu...

ujedno,evo ovdje da "reklamiram" Axertion-ov 3D logo tutorial kojeg mozete naci ovdje:
x klik!

jako je koristan i moze vam puno pomoci =)

btw. ko oce PSD. file od ovog mog logo-a nek se javi na PM

hvala i dovidjenja
Kul rezultat. Samo mrzim ove video tutoriale, onda većina ljudi radi bukvalno ono što se i pokazuje. Volim kad ne razumijem neki korak tutoriala, pa ubacim nešto svoje.
v3Tr0x je napisao/la:
Kul rezultat. Samo mrzim ove video tutoriale, onda većina ljudi radi bukvalno ono što se i pokazuje. Volim kad ne razumijem neki korak tutoriala, pa ubacim nešto svoje.
Da, i ja isto, nikad ne gledam da mi ispadne bas onako vec da " mixam "

~ Tema

Odlicno , mozda bi bila bolja baby blue
Ovo nekako ubija u oci ...
Ostalo je dobro

Moja je verzija ublurana, pa vidi kod sebe
iGod je napisao/la:
dramica tutorijal ^^
http://www.axertion.com/tutorials/2008/12/3d-encide-logo-tutorial/

@topic

Logo je odličan Iako mi nekako "čudno" izgleda ova ivica jedna,

Ovaj dok skonta koji bi font odabrao prodje 60 minuta i onih 8 ostalih dok napravi sliku

nice.
da te pitam
bili mogao meni da napravis logo Sa crvenom i crnom bojom u vezi CS 1.6 da bude naziv loga "oMfG" PLS :D
Prejako svaka cast .... Odlicno uradjeno
Desetka od mene 10 !
4rm4n1 je napisao/la:
http://www.axertion.com/tutorials/2008/12/3d-encide-logo-tutorial/

@topic

Logo je odličan Iako mi nekako "čudno" izgleda ova ivica jedna,

pa jbg,ne mogu na sve mislit odjednom
...ma ispravim to jbg,nije bas fino radit 3 sata jednu stvar
DamirOOZa je napisao/la:
da te pitam
bili mogao meni da napravis logo Sa crvenom i crnom bojom u vezi CS 1.6 da bude naziv loga "oMfG" PLS
damire posto nisi informisan,eldin uzima kredit il premium il nezz sta ono jos xD
Eldine hoces li !!!! Vidio sam tvoje slike . Svaka cast
Mozes li mi napraviti obican logo samo da bude uradjen u Crnoj i Crvenoj boji treba mi da ga koristim za Clan molim te Nemora biti u 3D !

Hoces li napraviti ?
Drama jako i ja cu probat za sljedeci petak napraviti jedan logo pomocu ono tut-a
- mislim da je justice radio po tome tutu onaj contest sto si ti pravio... onaj za logo :D
- a sta drugo ocekivat, full 5/5
- cheers
tut ..... neznam kako hocesh da ti mi ocjenimo rad kada si pratio vid tut, mogao si nesta svoje ubacit
FGB je napisao/la:
tut ..... neznam kako hocesh da ti mi ocjenimo rad kada si pratio vid tut, mogao si nesta svoje ubacit
ili bar ugao promijenit ili nesto ...
TRL je napisao/la:
ili bar ugao promijenit ili nesto ...
Nije do ugla neg znash. kako da se izrazim ono okrugao je ono znash mogao bi bit trokutast nesta

ma divni su ovi aj pogledaj mi temu a vidis moja poboljsanja nisu svi na ovom sajtu stacionarni
v3Tr0x je napisao/la:
Potpisujem.

Eldine, fin logo, me likey. ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.