Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Local Stasnet Winter Tournament

1.393 pregleda · 56 odgovora · otvorena 16.12.2009. u 20:44

EVO OVAKO SAMO ZELIM DA KAZEM DA SE TURNIR U STASNETU ZBOG TURA U BRCKOM ODGADJA . RAZLOG JE PSOVANJE NESSAJE I DOVELO DO NECEGA STO NEBI TREBALO TAKO DA SE TUR ODGADJA ZA JANUAR !

SRY NIJE LJUDI DO MENE ON JE SVE POKVARIO !

GL SVIMA
e kako ste debili organizujete turnir a fino znate da su momci iz brckog najavili prije nekoliko mjeseci i sad vi bas ISTI dan, omfg
KostamaN1 je napisao/la:
e kako ste debili organizujete turnir a fino znate da su momci iz brckog najavili prije nekoliko mjeseci i sad vi bas ISTI dan, omfg
Vecina ovih ekipa nece ici u Brcko tako da ... vjerovatno su na te ekipe mislili .

KostamaN1 je napisao/la:
fino sam napisao da brcko nema veze sa ovim jer nijedna ekipa koja je ovdje navedena nece ici u brcko ali ocitoda neznas da citas :(
rriad je napisao/la:
Najvjerovatnije da cemo i mi doci :) Ako budemo dat' cemo pare u Srijedu, ako ne javit cemo ovdje, posto je jos u pitanju dal' cemo u Brcko :)
necete valjda i vi sad ispalit???
n0RdeN je napisao/la:
fino sam napisao da brcko nema veze sa ovim jer nijedna ekipa koja je ovdje navedena nece ici u brcko ali ocitoda neznas da citas :(
et entelova ekipa
nessajaaaaaa je napisao/la:
necete valjda i vi sad ispalit???
pametan covjek ovdje ce potrosit 10 KM uzet ce 300
i dobri svi po 60 KM a nisu putne troskove platili
docu mozda i ja ako bude para od bozica:D:D samo da gledam i pijem :d jer mi je underson obeco placat :D
Racunaj tu mdfk team
FrixioNz
may
daen
fragnatic
TBA

Post dobio šamar od vLexinho

VI ste bola debili, upropastili ste Doboj tur a lik se toliko trudio da na vrijeme obavijesti sve, organizacija... bla bla bla...

Bash retardirani !
OJ ALLAHU odjednom 45 timova hoce da igra

nide veze

a ovi entelovi xD

Jbo te to ponovo ce pokupiti pare
Hajte vi u brcko xD
IFC je napisao/la:
OJ ALLAHU odjednom 45 timova hoce da igra

nide veze

a ovi entelovi xD

Jbo te to ponovo ce pokupiti pare
Hajte vi u brcko xD
l0l

Pola od ovih ekipa nece ni doci .. uostalom prvih 8 ekipa koji uplate tece i igrati

X )
vlexownahpownah je napisao/la:
l0l

Pola od ovih ekipa nece ni doci .. uostalom prvih 8 ekipa koji uplate tece i igrati

X )
aha, samo kojih 8 ekipa

Jeste vi uplatili....mi cemo sutra uplatiti
ne vredi ti se kostaman raspravljat,to samo derle zuto uzet i polomit,prije je bar bilo respekta kad neko napravi tur,taj datum se ne koristi!!!ufff da mi ga je dohvatit negde da mu glavu otkinem!!!
nessajaaaaaa je napisao/la:
necete valjda i vi sad ispalit
Ne znam Marine,još ništa nije sigurno pošto nemamo petog igrača,javimo do ponedjeljka ako nađemo dolazimo obavezno
Dolazimo 100%

~ BUYAKA.
~ maY
~ daeen
~ Fragnatic
~ FrixioNz

cu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.