Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

router wireless ?

63 pregleda · 4 odgovora · otvorena 15.12.2009. u 15:11

Eh ovako posto sam zvao bhtelecom i zamolio ih da mi aktiviraju one 4 simultane konekcije i rekli su mi da nema vamo tehnicke izvodljivosti i bla bla bla, ko i sve kod njih oni su sami od sebe tehnicki neizvodljivi levati oni ............ predimo na stvar.
Trebo bi konekciju na PCu i PS3 u isto vrijeme sa istim accom a nemam 4 simultane konekcije , da li mogu rijesiti problem sa router D-Link DI 524 da mi iz pca ide zicni a za ps3 wireless connection,a da to nema nikakve veze sa onima iz bihneta ? Hvala.
Naravno da mozes.
Nemoze ti nitko zabraniti da imas ruter.

Imao sam isti taj ruter, uzmi manual, namjesti ga, spoji i na konju si .

Ako ti wireless bude stvarao probleme na njemu imas jos 4 porta gdje mozes ukljuciti 4 mrezna kabla.

SuperNova19 je napisao/la:
znaci moze i ako nemam aktivirane 4 simultane konekcije ?
Naravno da moze.Samo podesi modem u route mod,tako da imas non stop konekciju cim je modem upaljen i udri.Bitno je da u njemu save password i username(tj u modemu) i on sam loguje se,i radis sta hoces,na jednom ili cetiri racunara.

U osnovi po svemu vidis da si pogresno shvatio to simultane konekcije.To je termin za npr. ako zelis na jednom racunaru da budes na internetu,a na drugom free zonu.Znaci 2 konekcije internet i free zona.To je to.Nije tebi potrebno simultana konekcija ako zelis da dijelis konekciju,mislim jednu konekciju na vise racunara.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.