Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[TUT] ocuvavanje podloge.

439 pregleda · 39 odgovora · otvorena 13.12.2009. u 18:26

Kao sto znamo da se podloge razer goliathus control/speed brzo gule (deru) barem u slucaju kod KRKANA.E.Sad sam dosao na ideju da napravim ovaj tut ali neznam bili bilo glupo jer nema ovakvih stvari na gamers.ba a mogli bi sprijeciti guljenje podloge u nekoliko jednostavnih koraka.
E sad prokomentirajte o temi.
Ja osobno mislim da bi ovaj tut dosta pomogao pri ocuvavanju i trajanju opreme :) (barem kod gore navedene)
Svaka kritika/pohvala je dobro dosla

imam jos sta napisati da bi vam pojasnio neke stvari ako dode do slucaja " a glupana" "retardirana tema i sl"
jes istina meni se pocela vec "gulit" , pa nekad zna i preskocit mis.Nevidim da si ista napiso o tome kako da se "ne gule" al svaki savjet je dobrodosao
kids next door

Cuj tut ocuvanje podloge , kakve se Teme samo nece dic na ovom Gamersu ...

Fino cuvas podlogu , nemoj da prosipas sta po njoj i cao, imam razer goliathus speed ima godina , ev je i sad ko nova :S
DEATHFAKE je napisao/la:
kids next door :-X

Cuj tut ocuvanje podloge , kakve se Teme samo nece dic na ovom Gamersu ...

Fino cuvas podlogu , nemoj da prosipas sta po njoj i cao, imam razer goliathus speed ima godina , ev je i sad ko nova :S
evo izgleda da ce morati doci do edita ://
De postavite tutorijal kako postaviti tutorijal o postavljanju teme na gamersu. tutorial.
quickarena je napisao/la:
Sutra tutorial dje kupiti gace 1
da imas ovu podlogu vjerujem da bi plazio ovdje kako da ti ne vise konci na krajevima i kako ti zapinje mis za gumu :S
Budi pažljiv i nemoj prosut' ništa po njoj.

btw, fulao si podforum.
sokooma je napisao/la:
da imas ovu podlogu vjerujem da bi plazio ovdje kako da ti ne vise konci na krajevima i kako ti zapinje mis za gumu :S
pa i imam tu podlogu HAAHAHAHHAH jak si nema šta

nejedi po njoj i nedo bog da ti se prospe sta
4rm4n1 je napisao/la:
Budi pažljiv i nemoj prosut' ništa po njoj.

btw, fulao si podforum.
znam u mene je fino ocuvan ali eto da napravim tut da znaju ovi sto im se pocela derati :)
sokooma je napisao/la:
70 % gamersa ima neku od skupih podloga (citaj preko 50 kermi) , tako da nemozesh nikom nista lagat niti docaravat
kenaN_ je napisao/la:
70 % gamersa ima neku od skupih podloga (citaj preko 50 kermi) , tako da nemozesh nikom nista lagat niti docaravat ;)
AHAHAHH! -.-'
quickarena je napisao/la:
Sutra tutorial dje kupiti gace 1
hahaha procitaj malo temu fazon je da nije napiso tutorial hahaha

*

gamers.ba a mogli bi sprijeciti guljenje podloge u nekoliko jednostavnih koraka.
E sad prokomentirajte o temi.
Ja osobno mislim da bi ovaj tut dosta pomogao pri ocuvavanju i trajanju opreme (barem kod gore navedene)

*

Ja imam podlogu od 2 KM i zahefto je nea sanse da se oguli haha
Po broj jedan nemoj nam supljake pricati ja imam podlogu RAZER MANTIS control ja mislim da sam je opro 100 puta i nista joj i ne guli se ;) ..

Zato tisu !
sokooma je napisao/la:
AHAHAHH! -.-'
Nesto smijeshno ?
eXplozion je napisao/la:
Po broj jedan nemoj nam supljake pricati ja imam podlogu RAZER MANTIS control ja mislim da sam je opro 100 puta i nista joj i ne guli se ;) ..

Zato tisu !
znam vise od 5 ljudi kojima se goliathus control goli eto ili se ogulila -.-
sokooma je napisao/la:
znam vise od 5 ljudi kojima se goliathus control goli eto ili se ogulila -.-
imam goliathus vec dosta od kako je izasla pri pocetku sam imao oni mini malu a sad imam onu najvecu ko caršaf pa daj meni taj tut mozda mi nesto pomogne jer mi se ima 1 2 mjeseca pocela sa coskova ko gulit
aldiN_ je napisao/la:
imam goliathus vec dosta od kako je izasla pri pocetku sam imao oni mini malu a sad imam onu najvecu ko caršaf :) pa daj meni taj tut mozda mi nesto pomogne jer mi se ima 1 2 mjeseca pocela sa coskova ko gulit :)
brate znam vecini mojih frendova se guli i u igroni sve se pogulile na svim kompjuterima..
sokooma je napisao/la:
brate znam vecini mojih frendova se guli i u igroni sve se pogulile na svim kompjuterima..
Kad su mutavi a ti nemoj biti takav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.