Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prejaki efekti bez AAE

164 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.12.2009. u 18:15

Eh' zdravo momci, nisam napisao tut od juce pa dosadno jbg
Ako vam je AAE komplikovan, evo jedan jednostavniji program. Jednostavno u njemu je sadrzano u jednom kliku sto u AAE-u treba povise vremena bgm
wondertouch particalIllusion (haha) je program pomocu koga dodajete neke od nalijepsih i oku zavodljivih efekata Uglavnom ovo gore je demo verzija, a za ostalo se snalazite.
Ok, da vam malo dokazem sve ovo preko ss-ova

Ok, vidite sad nesto otprilike. Movie "renderujete" tako sto idete Action / Save output... Podesite postavke (u drugom small windowu ono frame rate (default 120) vam odredjuje duzinu klipa)), ubacite u vegas smanjite op., malo uklopite i eto dobrog efekta.
Ovih dana, u zavisnosti od vremena (zadnji dani skole, testovi i ta sranja...), cu nastojati malo vise da vam priblizim ovaj program.
/love ya all
Prejako, vjerovatno ću koristiti ovo npr vatra i onda udare slova na to
Ili ova matrix slova fejdam pa negdje nekad ubacim na klip
Extra dobro hvala ti na ovom
nyonyo je napisao/la:
Prejako, vjerovatno ću koristiti ovo npr vatra i onda udare slova na to
Ili ova matrix slova fejdam pa negdje nekad ubacim na klip
Extra dobro hvala ti na ovom
Vjeruj mi bro ovo je 1% efekata ...
I sad kako se ovo ubacuje u vegas? Prvo napraviš efekat u tom programu i renderuješ ga i onda ubaciš u vegas i tamo ga još namudavaš?
nyonyo je napisao/la:
I sad kako se ovo ubacuje u vegas? Prvo napraviš efekat u tom programu i renderuješ ga i onda ubaciš u vegas i tamo ga još namudavaš?
Bas tako :=) Ovih dana cu napraviti tut kako da uklopis exploziju za npr. explozijom bombe u CS-u
Radio sam ja prije u PI. Al ti si ovdje pokazao samo efekte , ima jos ovdje puno toga, npr smijer u kojem ce gorit vatra , ili odredis putanju neke svijetlosti itd. Ima 1337 nekih stvarcica
Adobe After Effects forever and ever! <3

Nista ga nece nadmasit, pa ni ovaj lownewbie program. Sjedite i naucite radit, pa cete onda praviti normalne movie!
azrm je napisao/la:
Adobe After Effects forever and ever! <3

Nista ga nece nadmasit, pa ni ovaj lownewbie program. Sjedite i naucite radit, pa cete onda praviti normalne movie!
Ja nisam rekao da je ovaj program bolji od AAE
Ovaj program omogucava onome ko ne zna raditi u AAE-u (a mrsko mu uciti sto razumijem) da osjeti neke efekte iz tog programa ...
2012 a.k.A AAE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.