Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wmp 11

0 pregleda · 11 odgovora · otvorena 24.05.2006. u 14:36

neznam jarane stvarno ja kad sam sa jaranom skidao sve je bilo ok,isao download ,prebacio i sve je ok..vidi u bU-a
Moras imati licencirani Windows.

www.microsoft.com/bih

Zadnji edit: 24.05.06 u 14:46:30

eh ovako, :-) ti si ovdje novi pa mozda nisi primjetio da su postavljene 1 ili 2 ovakve teme... mozda nisi primjetio opciju trazi koja se nalazi ispod rijeci Logout i tvog avatara, mozda nisi procitao komentare u vezi Wmp 11 kada je postavljena ta vjest pa si mogao saznati da Wmp 11 Beta je za WinXP a Wmp 11 Full Version ce biti za Windows Wistu zato molim vas prestanite sa ponavljanjem tema kao sto je onaj lik postavljo onu temu: "kada udjem u Guild Wars 5 min konekcija mi se s****, znal iko do cega je " tu je temu postavio 4-5 puta i mislim da si postavio ovu temu jer nisi vidio da je postavljena ranije jer si novajlija ili jednostavno ti bilo mrsko trazit !

Peace
Isto pitanje po ko zna koji put, ima patch koji to rjesava da ne vrsi validaciju....

http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=7&id=8844
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=7&id=8908

Zadnji edit: 24.05.06 u 15:41:38

RisK je napisao/la:
eh ovako, :-) ti si ovdje novi pa mozda nisi primjetio da su postavljene 1 ili 2 ovakve teme... mozda nisi primjetio opciju trazi koja se nalazi ispod rijeci Logout i tvog avatara, mozda nisi procitao komentare u vezi Wmp 11 kada je postavljena ta vjest pa si mogao saznati da Wmp 11 Beta je za WinXP a Wmp 11 Full Version ce biti za Windows Wistu zato molim vas prestanite sa ponavljanjem tema kao sto je onaj lik postavljo onu temu: "kada udjem u Guild Wars 5 min konekcija mi se s****, znal iko do cega je " tu je temu postavio 4-5 puta i mislim da si postavio ovu temu jer nisi vidio da je postavljena ranije jer si novajlija ili jednostavno ti bilo mrsko trazit !

Peace

jesili ti najgluplji lik na gamersu
Sad Windows mora biti legalan, znaci nemozes sa fuserom od 3KM skidati update, znaci kupis original windows [cijena sitnica nekih 300KM]

A sad bi ja da pitam imal kakav Crack
SA FUSEROM OD 3 KM MOZES SVE skidati preko FORE JEDNE A TO JE da stavis da otvara bihnet update XP stranicu dakle namjenjena korisnicima i da da DJABA skidaju imate na bih.net.ba vise o tome ....sve update mozete redovno krpiti preko bihneta...vozdra
Evo da vam ja pojasnim

1.Ako imas instaliran Windows Update i novi addona za WGA tj. Windows Genuine Advantage Validation Tool KB892130,onda mozemo poceti.Ako nemas instaliran novi patch za WGA onda ides na Windows Update,Download and Install,Express ili Custom i onda ce ti instalirat.Ako bude trazilo Reboot,uradi ga.
2.Izadji skroz iz Internet explorera
3.Otvori My Computer -> C:\ -> Windows -> system32
4.Nadji LegitCheckControl.dll
5.Pozeljno je izbrisat LegitCheckControl iz system32\dllcache,ako ima,ako nema nista,idemo dalje.
6.Desni klik na LegitCheckControl i idi rename i promjeni ime u LegitCheckControl.dll.old
7.Udji na Windows update[samo moze iz Internet Explorera]
8.Kada windows update bude trazilo da uzmes Express ili Custom,ti promjeni ime sa LegitCheckControl.dll.old na staro ime LegitCheckControl.dll
9.Izaberi Express i Custom.Sad ces moci da skidas updates,i moci pokrenuti wmp11 ili ie7beta2
Svaki put kad udjes moraces ovako uradit...

Dosta od mene Nemora ti biti orginal windows
ljudi pa sta je sa vama niko nezna da crackuje
ccc...
al zato cu ja vama da objasnim kako to ide
e pa da pocnemo

1) skines wmp 11 sa microsoftove stranice
to je moja preporuka
2) ako nije orginalan WINDOWS, a znamo svi da skoro niko nema validan WINDOWS , tebat ce vam samo jedan mali dll fajl koji se zove

legitlib.dll , a mozete ga naci na

http://d.turboupload.com/d/617334/Windows_Media_Player_11_cracked.rar.html

dobra stvar hehe sad cete vidjeti

ako ovo neuspije obratite se meni i ja cu vam poslati taj fajl

e sad kad ste skinuli wmp 11 trebat ce vam winrar
pomocu njega extractujete instalacioni fajl wmp 11 u neki folder
kad otvorite taj folder vidjet ce te da ima jedan fajl legitlib.dll
to je taj mali fajl koji nam pravi probleme hihih
i sad kopirate onaj fajl koji sam na pocetku spominjao u folder u koji ste extraktovali wmp 11 i zalijepite ga u njega
pitat ce vas da zamjenite sa postojeci naravno kliknes "yes"
i to je to

sad pokrenes setup_wm nalazi se naravno u folderu gdije ste extraktovali wmp 11 i buummm!
krenula je instalacija bez ikakvih problema!!!!
i nemojte vise da dosadzujete sa neekim pitanjima jer ovo je napisano da svako moze da shvati

hack the world!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.