Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

daemon problem

374 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.04.2006. u 14:15

kada instaliram i upalim daemon tools desi mi se sljedeci problem.. [img=http://img152.imageshack.us/img152/9057/2130ji.th.jpg]
komp mi bude 100% opterecen i nece da mi pokrene program .. kada ugasim rundll32 onda se upali program ali ne radi ^^ nemogu nista da mount.am help meH

edit: neradi ni alcohol isto vako bude

edit2: ovo mi se samo pojavi kada instaliram daemon ili alcohol .. pise mi NEw hardware found .. blabla .. sve sam probao i nece ..BTW nije WIN xp home nego pro.. i promjenio sam jezik i nece .. i nije igra Crackovana nego original wc3 samo sto neam cda nego .iso na pcu
imao sam isti problem probao sam sve emuCD programe i na svakom taj problem ....
problem je u windowsu sp2 porbaj nac drugi cd od windowsa i instalirati ili sp1
sigurno nemozes ni instalirati .NET Framework

ovako....ovo se i meni desilo i surfo sam i je***o sam sve svima nisam mogo nac ali na kraju sam uspio.....dakle pazi dobro na kraju krajeva rjesenje je stvarno smijesno....

Rjesenje
dakle fazon je da sto prije odes na control panel dok ti cpu ne postane 100% ili ukini taj proces ja za to nisam znao....onda regional andlanguage options pa advance i smijem stavit 10000000km da ti je to dole bosnian ili neki drugi jezik koji nije English(united states) ^^... dakle samo tu stavi navedeni jezik(english(united states) i mozda ce ti trebat cd da to snimis....to je to 99.9999% rjesenje....eto to je to.....ondac e sve savrseno funkcionirat...
Eh kod mene nije ni to bilo.. Vec ako imas WIN XP Home edition i ako ti je on ORGINAL (pretpostavljam da jeste) cim ti izbacuje to..

WIN XP home edition ima restrikcije (zabrane) na te programe pomocu kojih se igraju igre bez cracka.. tako da znas..

Vjerovatno je tvoj problem u tome sto nisi stavio english (USA) .. ali ako ne bude to.. Da znas da je to to ..

Pozdarav GL
skini sa neta autopatcher for Windows.... i kad patchujes komp on ce ti instalirati i Net.framework 1.1 kojeg nemash na windows sp-2...

i onda probaj da instalirash tako je barem kod mene proradilo ...
1. Safe mode
2. Kad te pita da ucitas d347bus.sys NEMOJ.
3. Idi u C:WINDOWSsystem32drivers
4. Tamo nadji fajl od deamon toola d347bus.sys i IZBRIŠI GA

To ti je da rijesis taj problem u vezi 100%.

Inace taj problem se desio i mom jaranu. Stavi EN na Regional Settings pa onda probaj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.