Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Odabir vijesti i slika dana

761 pregled · 22 odgovora · otvorena 23.05.2006. u 21:52

Da li admini na gamersu trebaju voditi vise racuna prilikom odabira vijesti i slika dana??

Da 0 · 0%
Ne 0 · 0%
Da, ovo je sramota 0 · 0%
Ne, sve je odlicno 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Bas me interesuje da li posjetioce ovog site-a "bodu u oci" mnogobrojne copy/paste vijesti, vrlo cesto stilski i gramaticki lose napisane, slike dana koje smaraju i koje su stare po nekoliko desetljeca sl.?

Admini dokle cemo iz dana u dan u rubrici "slika dana" gledati kuce, mace, pice, kineze, motore, auta, kisobrane i sl.?
Musa u pravu si kada kazes da niko ne bi bio autor tekstova vijesti. Jbga to vec prelazi granicu "hobija" i postaje posao, a svaki posao se placa proporcionalno nivou odgovornosti kojeg nosi. Zato ja apsolutno ni ne pomisljam da gamers ima nekog urednika vijesti ili autora kako ga ti nazivas. Sistem da svi clanovi gamersa salju vijesti nije los, samo je los filter. Treba ga zgusnuti malo i sve je ok. Neka se uzme 2 moderatora (dobrovoljca) da citaju dnevno poslane vijesti na gamers, provjeravaju ih (autenticnost i izvore), te neka odabiru slike koje ce biti postavljene u sliku dana i problem rijesen.
Ja TVRDIM da na ovom forumu su potrebni moderatori jer zaista tesko je pratiti a nemoguce je da 5-6 administratora to sve prate stoga... ili ce ovaj forum ostati onakav kakav jest "status quo" ili ce svoj "kvalitet" kakav god da je, dignuti na veci stepen. Meni licno je svejedno ja ovdje pisem cisto radi zezancije, ima tu i neke starije raje s kojom sam igrao cs pa eto merak mi napisat sta. Ali ocigledno danasnja djecurlija toliko su neskolovani i neobrazovani da je to za smijeh.. bas se sjetim kad si onog wella opomenuo sto je prodavao mobilni hahahaha nesto je bilo skroz ono manjka mu bosanskog/hrvatskog/srpskog haha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.