Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nova tema?

411 pregleda · 25 odgovora · otvorena 12.12.2009. u 13:51

Šta se ulizujete ulizice jedne? Rekao vam moderator da ne bi trebali dizati nove teme danas i vi se odmah pohasili?
Lik pita za touchpad na laptopu a vi mu odgovarate da ne smije otvoriti novu temu zato što je Marko to rekao.

Pa jel vas stid idolčići? Kako me samo nervirate. Vidi se da vam je IQ manji od mog ku**a. Nemate svoje je***o mišljenje, nego slušate samo što vam drugi kaže.

Kada se izbriše forum sa gamersa i zabrani postanje svim članovima, tad ću prestati da dižem teme.

I, de banujte me, molim vas, zato što vas ne slušam.
Pa pusti allahati botovi otisli u net prvi put u zivotu i jedva docekali da otvore temu koja je "cool".

Odsada se pocinju brisati acc-ovi kao sto je torQ7u rekao i kraj pa cemo vidjet ko ce postat 50 tema na dan.

Bilo je 45k membera za 10 dana ce bit 40k pa ce se tako kaznjavat nece vise bit nemoj molim te nisam htio nemoj allahati necu vise.

Zz
LavRadeon je napisao/la:
Pa pusti allahati botovi otisli u net prvi put u zivotu i jedva docekali da otvore temu koja je "cool".

Odsada se pocinju brisati acc-ovi kao sto je torQ7u rekao i kraj pa cemo vidjet ko ce postat 50 tema na dan.

Bilo je 45k membera za 10 dana ce bit 40k pa ce se tako kaznjavat nece vise bit nemoj molim te nisam htio nemoj allahati necu vise.

Zz
TorQ7u rekao da će se brisat accountovi i sad će se za 10 dana izbrisat 10k membera?
A zasto psujete na svakoj temi
Jel ne mozete sastaviti post ili temu a da ne opsujete ?
Nekad se moglo 3 teme na dan dici.Ko im je kriv sto su to ukinuli.
Admini i moderatori su tu da brisu teme ,banuju ,opominju itd..

Imaju jos uvijek pravila ,ako ti nevalja tema ,ako je nacionalisticka ,dupla banuj ga na 7 dana i gotovo.Ako se neopameti banuj ga na vise i gotova prica.
Cuj zabrane neke tema ,meni ako nesto treba dicu temu i cao ba.Nema tu nikakve rasprave.

Da je neki obicni clan digao temu ,da se malo smiri s temama svi bi ga ismijavali.
A ovako posto je moderator digao svi se nesto slazu.
Pa ja se neslazem...
PoacheR je napisao/la:
TorQ7u rekao da će se brisat accountovi i sad će se za 10 dana izbrisat 10k membera?
Izbrisat će on ku**c moj.
Samo riddle može brisat accounte, a ovo što ostali pričaju je čisti šupljak.
Na to mogu pasti samo djeca od <6 godina
reLoaded je napisao/la:
Izbrisat će on ku**c moj.
Samo riddle može brisat accounte, a ovo što ostali pričaju je čisti šupljak.
Na to mogu pasti samo djeca od <6 godina
Prije su se brisali accovi
Otiso mi je id 12k i dosta je clanova tada bilo obrisano
Mislim da je bilo to kad je bilo SP u njemackoj il nez tacno gdje
i sad Marko reko da se nedizu teme ii niko nesmije.. smijesno. Ako ti stvarno nesta treba vezano za gaming i sl. ko ti moze zabraniti da dizes normalne teme i jednu temu u danu.... NIKO, a druga je stvar sto neki hoce da se ulizu u qzicu nekim od modova ili admina...
Glupost to za teme za to i sluzi forum

KajotY je napisao/la:
Glupost to za teme za to i sluzi forum

Potpuno se slazem! Zasto? Zato sto forum i postoji da jedni drugima pomazu oko rjesavanje problema oko igrica/comp bla bla .. nek izbrisu forum i nek samo portal ostave i nece bit tema :S
.. sto su onda bezze napravili forum ? Omg ba :/
Nidje veze lele mi moje

Dici cu je kad ocu i mogu, sada mi se ne dize mrsko mi :]
ovo sto je ovdje nisam vidio ni na jednom forumu.Na svakom forum se mogu dizat normala teme a ovdje jos i to ogranicavaju.I postove i sve.Samo oni koji su prijatelji od admina njima nista.Neki dan svi smo odg na temu jednu i takodjer torqtu.I SVI SMO DOBILI SAMAR SAMO ON APLAUZ A NAPISO JE ISTO STO I OSTALI DJE OVO VODI ??
smjesno nisam toliko aktivan na forumu ,al' kad mi nesto za treba dicu temu :X

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.