Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Paranormal activity ?

539 pregleda · 31 odgovor · otvorena 11.12.2009. u 23:14

Pozz gameri,e ovako prije nekih mjesec dana gledao sam film Paranormal activity (koji zavrsava tako sto onog momka ubije njegova djevojka,koja nakon toga sjedi u sobi 2 dana ,dok je policija ne ubije ) međutim,film koji je danas bio u kinima "paranormal activity" ima skoro isti tok radnji do kraja ,ali na kraju ona njega ubije,a zatim nestane i nikad je ne pronadju,sada mi nije jasno ,da li postoji i paranormal activity 2 :S

Molim vas koji niste gledali fil da preskočite temu...
U najavi je, ali nije jos izasao.

-http://teaser-trailer.com/2009/10/paranormal-activity-2-movie.html
Upravo sam ustedio 6KM od karte za kino. Hvala.
a ti preskoci forum jer je ovo gamerski forum :S

Post dobio šamar od spY

Moram gledati taj film svi pricaju da je odlican itd itd

samo da se nakanim do kina da odem
xEnon je napisao/la:
Moram gledati taj film svi pricaju da je odlican itd itd

samo da se nakanim do kina da odem
Pa hs ti konekcija ,skini s kdxa

1.1 giga skinut ces za nekih 4h a dobar je snimak ,kao i film.
dakac je napisao/la:
Pa hs ti konekcija ,skini s kdxa

1.1 giga skinut ces za nekih 4h a dobar je snimak ,kao i film.
Nisam znao da ima nisam usao na kdx ima bruku xD

hvala na uputama spasio si mi 6 km

odo staviti da se skida gotovo kad se probudim x)
Bas danas sa jaranima planirao otic u kino da odgledamo taj film kazu da je je**n pravo ^^ al sjebalo nas vrijeme
hahahaha nezzonda ja sam gledao isti film isti glumci,al meni kaze jaran bio u kinu,ima vise tih događanja paranormalnih u kuci i na kraju ona njega kad ubije odnese ga u spavacu sobu baci ga u kameru i opbjegne i nikad je ne nadju,a na mom filmu ,ona ga ubije vrati se u sobu sjedi 2-3 dana policija dodje i ubije je :S ,zato nekontam sta sam ja gledao
Ja baš gledao danas u 18:00h u cinema city 5 KMcica

Onako dobar je film, malo na početku dosadan jer se slabo šta dešava, ono malo buke, otvaranja vrata itd. Kasnije je puno zanimljivije, kada je izvuče iz kreveta, i naravno zadnja scena kad ga tresne od zid k'o kilu kupusa I najjače kad na kraju filma pogleda u kameru i smije se

Jedina loša stvar što je došlo dosta dječurlije, znate kako to izgleda. I pored mene nekakva djevojka vrišti više od one tamo kad je povuče "ono" za nogu. Ne čujem ništa na desno uho. xD

I da bio je prije filma neki trailer, sličan film kao ovaj. Glumi Mila Jovović. Uglavnom isto sniman po istinitom događaju, neke scene su bile kao ljudi kod psihijatra i isto ovaj fazon sa kamerom, i sad se oni nešto deru, ne znam ni ja, kao nešto im je u glavi, make it go away i tako ti fazoni. Taj trailer mi je bio dosta strašniji nego ovaj film paranormalna aktivnost.
StealtH je napisao/la:
Ja baš gledao danas u 18:00h u cinema city :D 5 KMcica

Onako dobar je film, malo na početku dosadan jer se slabo šta dešava, ono malo buke, otvaranja vrata itd. Kasnije je puno zanimljivije, kada je izvuče iz kreveta, i naravno zadnja scena kad ga tresne od zid k'o kilu kupusa :D I najjače kad na kraju filma pogleda u kameru i smije se :D

Jedina loša stvar što je došlo dosta dječurlije, znate kako to izgleda. I pored mene nekakva djevojka vrišti više od one tamo kad je povuče "ono" za nogu. Ne čujem ništa na desno uho. xD

I da bio je prije filma neki trailer, sličan film kao ovaj. Glumi Mila Jovović. Uglavnom isto sniman po istinitom događaju, neke scene su bile kao ljudi kod psihijatra i isto ovaj fazon sa kamerom, i sad se oni nešto deru, ne znam ni ja, kao nešto im je u glavi, make it go away i tako ti fazoni. Taj trailer mi je bio dosta strašniji nego ovaj film paranormalna aktivnost.
haahahahahaha.To ba neke seljanke nisu nikad isle u kino
Pa jarane - stavi da biti spoileri -.-
Baš sam htio film uzet', odgledat' i gledaj.
StealtH je napisao/la:
Ja baš gledao danas u 18:00h u cinema city 5 KMcica

Onako dobar je film, malo na početku dosadan jer se slabo šta dešava, ono malo buke, otvaranja vrata itd. Kasnije je puno zanimljivije, kada je izvuče iz kreveta, i naravno zadnja scena kad ga tresne od zid k'o kilu kupusa I najjače kad na kraju filma pogleda u kameru i smije se

hahaha a lol ovaj film sto sam ja gledao nea te scene kad ga tresne o' zid,a od pocetka je isti film
ako si ga vec gledao, sto si iso u kino?

EDIT: procitaj story book negdje na netu :S
Spoilerises djabe... Jest da sam gledao film, ali ima nas koji nisu...

Film ima dva razlicita kraja--- Problem rijesen...
carNage je napisao/la:
a ti preskoci forum jer je ovo gamerski forum :S
stavio je u coffee shop zato SU
LenoX_ je napisao/la:
ako si ga vec gledao, sto si iso u kino?

EDIT: procitaj story book negdje na netu :S
nisam bio u kinu
postoje dvije verzije
prva ti je ona sto ona njega ubije, pa ode u sobu i sjedi pored kreveta, a druga ona sto se prikazuje u cinema citiy. obje verzije su veoma slicne samo sto im je kraj malo drugaciji. ugl usralo se govno u meni XD
darkman4mio je napisao/la:
postoje dvije verzije
prva ti je ona sto ona njega ubije, pa ode u sobu i sjedi pored kreveta, a druga ona sto se prikazuje u cinema citiy. obje verzije su veoma slicne samo sto im je kraj malo drugaciji. ugl usralo se govno u meni XD
hehehe ok thx, ADMIN LOCK
vako moji drahi lezihljebovici

ko ima malo veci budzet nek mi se javi na pm da snimimo nastavak ovog filma

ne treba nam vise od 30 hiljada za film, a zarada ce biti petorostruko veca ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.