Pozdrav sirokim narodnima masama
!
Eo ovako potreban mi je neki photoshoper ( elDin, tQ, dinoxus ) kao i ovi malo slabiji da mi odrade par stvari :
1. da mi odrade logo fazon u krugu nekom i grafit slovima da pise sencho ! ( sa uzvicnikom ) da bude u plavim nijansama sve !
2. Wallpaper - vasa zelja abstract neki sve po vasoj zelji !
3. Neki jednostavan signature da na njemu bude nesto vezano za techno muziku ( ovo mozete a i ne morate uraditi )
Molio bih da ne bude spama i da se odradi koliko je u vasoj mogucnosti ! Ako nekome nije dovoljno 90 boba a dobro odradi dogovoricemo se preko poruke !
Admini / global / mods molim da ne brisete temu
;D
!Eo ovako potreban mi je neki photoshoper ( elDin, tQ, dinoxus ) kao i ovi malo slabiji da mi odrade par stvari :
1. da mi odrade logo fazon u krugu nekom i grafit slovima da pise sencho ! ( sa uzvicnikom ) da bude u plavim nijansama sve !
2. Wallpaper - vasa zelja abstract neki sve po vasoj zelji !
3. Neki jednostavan signature da na njemu bude nesto vezano za techno muziku ( ovo mozete a i ne morate uraditi )
Molio bih da ne bude spama i da se odradi koliko je u vasoj mogucnosti ! Ako nekome nije dovoljno 90 boba a dobro odradi dogovoricemo se preko poruke !
Admini / global / mods molim da ne brisete temu
;D
a u riznici nikome nemogu ponudit nista osim 10 boba ( aplauz ) tako da bih te zamolio da se prodjes teme ! [ Ne citirat ]

Nado sam se Dino bolan da ces ti bolje uradit...