Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[PIC] AdisTheDark

261 pregled · 11 odgovora · otvorena 11.12.2009. u 19:17

Ovo je wallpaper koji sam ja uradio sebi u PhotoShopu. Molio bih vas da ocijenite i ako zelite TUT javite mi se na pp.
Ovo logo ? meni se cini da ti ne znas razliku izmadju "logo" i "wallpapersa" lol  ?
4/10 nesvidja mi se font a i prelagano je ovo za uradis :S

Post dobio šamar od skala

Jesi li siguran da je ovo logo?

moze tut AHHAHAHAHAHAHHAHAHA

Post dobio šamar od torQ7u_

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH

placem allaha mi !! logo ^^

Post dobio šamar od torQ7u_

1/10 ovo bi znaso svako uradit.Par filtera rotiro text odabro font ....i ovo nije logo vise lici na wallpaper.Opet ste poceli sa temama PIC a nidje veze su radovi, kako ste samo tako nekriticni 

_OMGitsANAIS je napisao/la:
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH

placem allaha mi !! logo ^^
Ajd ti uradi bolje ?

Samo nastavi raditi, i citaj tuteve, jeste da je lagan wallpaper ali je boljie nego moj prvi 

4/10 Iskreno Ja bi ti shamar dao za ovo

:o

Veoma lose al za trud 6 vjezbaj jos pa onda tek digni temu.....

Nauci sta je LOGO, sta je WALLPAPER !

Post dobio aplauz od skala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.