Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kladionica

150 pregleda · 12 odgovora · otvorena 11.12.2009. u 17:56

LILE- ST ETIENNE 1

TOULOUSE - SOCHAUX - 1

Luzzern - St GALLEN 2

CA CERRO - TACUAREMBO 1

RACING M - RIVER PLATE CA 1

CHACARTA - VALEZ 1

PORTIMONENSE - FEIRENSE 1

ARSENAL - tUCUMAN 1

RIVER PLATE - RACING 1

MONTERREY - CRUZ AZUL 1

Fenix - NACIOANL D.F 1

Juce nisam bio kuci pa nisam mogao da vidim rezultate pa ako bi mi neko mogao naci ovo i reci kako su igrali ovi parovi sto sam odigrao ja sam pokusao da nadjem al nije bilo nigdje...

Dobitak je 1.108 ,45 km

znaci oko hiljadu km xd ...

pa eto hvala svima koji pomognu molio bi admine ak obi mogli da nebrisu temu ..

Lille 4 - 0 Saint-Etienne
Toulouse 2 - 0 Sochaux
Lille 4 : 0
Toulouse 2 : 0
Luzern 1 - 4 St. Gallen
Cerro CA 1 - 1 Tacuarembo
RACING M - RIVER PLATE CA 0 :2

Imas sve na rezultati.com samo vrati datum gore u desnom uglu na jucerasnji .. i have fun :D
Ne znam za ostale parove, al znam da si fulio Chacarita - Velez ( nije Valaz kako si napisao ). Igrali su nerijeseno, 0:0
LILE- ST ETIENNE 4:0

TOULOUSE - SOCHAUX - 2:0

ARSENAL - tUCUMAN 2:0

PORTIMONENSE - FEIRENSE 1:0

------------------------------------------

Ne mogu tražiti više, nemam vremena. Uglavnom, samo ukucaj imena dva tima i pored 10.12.2009. i naći ćeš rezultate.
MaNhUnT je napisao/la:
Luzern 1 - 4 St. Gallen

Imas sve na rezultati.com samo vrati datum gore u desnom uglu na jucerasnji .. i have fun :D
hvala jarane ...
MaNhUnT je napisao/la:
Luzern 1 - 4 St. Gallen

haha ne mora vise ni gledati kad je pao na racing i cerro...
liga bez briga :)
Sranje se kladit' ba na ove lijeve lige. Odigras sigurno Ligu Prvaka, one utakmice gdje igraju Barca vs 'orasje', ulozis 10 km i tjt
cntr je napisao/la:
Sranje se kladit' ba na ove lijeve lige. Odigras sigurno Ligu Prvaka, one utakmice gdje igraju Barca vs 'orasje', ulozis 10 km i tjt
Barca vs 'orasje',

nisi mogao nać rezultate?

Kolki ti je "koefcijent" inteligencije ?

Bilo koju kladionicu da si ukucao na google ( premier, wiliams, derby, remi) dobio bi link kladionice ,a na njemu i sve rezultate.

Da si ukucao samo rezultati , ili rezultati uživo također bi dobio par stranica na kojima bi mogao nać sve te rezultate.

Da poznaješ osnovu engleskog , pa da si ukucao... Live results, ili live scores pronašao bi 50 stranica koji daju rezultate za zadnjih 10 dana...

Ps šansa da pogodiš 13 rezultata je jedan na prema nekolko hiljada.. igraj 5 maximum 7 timova na 2 3 km... i tako se nadaj nećemu... Bolje uzet 30 km svaku sedmicu il dvije, nego beze davat po marku i nikad ne dobit ove velike dobitke...

Poenta: koristi google.ba

PS. Dva puta pišeš river platea koji je igrao u gostima? Jednom da je dobio jednom da je izgubio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.