Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kladionica Tip

143 pregleda · 12 odgovora · otvorena 19.09.2011. u 13:12

E ovako imali neki Sajt di daju tipove free to jest besplatno trazio sam nesh po googlu,ko free al opet nesh se salje Sms,navlakana :D,et ak ima koji kladionicar Neka mi da link :)
Brate ako si pravi kladionicar to ti trebas sam da odredis ,pa ako fulas ti si kriv ne neko drufi ,ali eto ::P,ja mislim da nema takvo nesto jer niko nezna kakav ce biti rezultat ,a da ima uticalo bi na kvote :D ,zdravooo0009-)
Ajmo malo logicki razmisliti, da neko zna dojave, sigurno nebi otvarao sajt i naplacivao od vas po sms-u marku dvije, nego bi ulozio par stoja i uzeo velike pare zar ne ?
53m1r je napisao/la:
Ajmo malo logicki razmisliti, da neko zna dojave, sigurno nebi otvarao sajt i naplacivao od vas po sms-u marku dvije, nego bi ulozio par stoja i uzeo velike pare zar ne ? :r
Momak objasnio :DD
http://www.hare123.bloger.hr

Sad npr. odes na taj link , on ti nudi svaki dan parove, i sa strane imas njegove prijatelje isto linkove ima ih preko 100..
Al on nemoze znati to ,mogu i ja tebi ponuditi ,ali hoce li tako biti se nezna ,nemojte bezveze pisati kad se to nemoze,ne bi se zvala kladionica da nije tako ,zdravo :@
Ako imaš onaj kanal OTV(Valentino televizija) imaš emisiju 1x2 tu ti bude detaljna analiza parova,potraži na google raspored od tog kanala da vidiš kad je emisija,bude skoro svaki dan
GL
Ja sam cuo kako su nastale te "dojave"...
Osoba koja nudi te dojave, ponudi ih npr 300 ljudi...
100 ljudi ce dobiti tip 1, drugih 100 ce dobiti tip 2 a treci x....
I tako cijelo vrijeme jer uvjek neko mora dobiti, a ti dobitnici ce opet uplacivati parove od njega...
Sad jel istina ili ne tako sam cuo :P
bee je napisao/la:
Ja sam cuo kako su nastale te "dojave"...
Osoba koja nudi te dojave, ponudi ih npr 300 ljudi...
100 ljudi ce dobiti tip 1, drugih 100 ce dobiti tip 2 a treci x....
I tako cijelo vrijeme jer uvjek neko mora dobiti, a ti dobitnici ce opet uplacivati parove od njega...
Sad jel istina ili ne tako sam cuo
kaze se sve vrijeme

@topic suplja ti je to, nemoj se nadat da ces nekad nesto dobit s time. unistit ces sebi zivot kladionicom i tipovima kao i 70% likova koji su to počeli.
Ja znam jedan sajt na kojem su besplatne "prognoze" i slično. Uglavnom da puno ne pametujem evo

http://www.prosoccer.gr

Ali preporučujem ti da se kladiš po svom, a ne neke druge slušati.
Idi na goal.com i cekaj predictions, zadnje kolo su pogodili

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.