splat je napisao/la:
de bolan treba ga domestosom izbrisat sa portala ...
spamer ... isti spY .. o_O
...
zajebjem se ... covjek se trudi ... na kakav takav nacin ... provede 12 sati .. na g.ba ....
potrosi promet na forum postove ... i kom ...
zao mi ga .. al dao bi mu mod-a ... posto bi ozbiljniji ...
Problem je u tome što vas većina nema pojma o tome šta je
spam, a šta nije. Vama je spamer svako ko napiše više postova dnevno. Bez obzira kakvi su.
I obični korisnici puno seru o svakome. Ne valja ovaj, ovaj spamer, ovaj psuje. A ne gledate sebe. Stojite sa strane i 'tračate' kako gamers propada, ne valja ovo ili ono. A nećete prstom da mrdnete da poboljšate sajt. Sve čekate da vam na gotovo dođe.
Ovo se odnosi i na vijesti. Ima par momaka koji se zaista trude oko pisanja vijesti. Pišu svakodnevno vijesti. Napraviš jednu gramatičku grešku i odmah te debili napadaju. Ne znaš pisat vijesti, ne znaš ovo, uuuu debilu, bogalju, retardiran si itd. Jako nezahvalna pozicija. Izdvojiš
svoje vrijeme da bi osvježio portal sa vijestima, i na kraju ti seru idioti da ne znaš pisat vijesti, a ti 'kritičari' u životu nisu pokušali napisat' vijest. Haj da neko dobija pare za ove vijesti što piše, bilo bi logično da se može žalit. Ali to radimo zbog sajta, koliko toliko da ga održimo u životu. Kad sve sabereš i oduzmeš, ispadaš gori što pomažeš i zalažeš se.
Što se armanija tiče. Meni je normala momak.Vidi se po njemu da mu je stalo do ove stranice. Piše vijesti(što znači da piše uredne postove, za razliku od onih što napišu trideset tački iza riječi, 20020202 smajlića itd), redovno se javlja na temama kad nekome treba pomoć. Uzimajući u obzir da on ima samo oko 15 godina. To je uspjeh. Za razliku od njegovih vršnjaka. Ev' xxxado se javio na temu i kaže da nije zaslužio moda. Odakle tebi pravo da kritikuješ nekoga? Idi na google, prvo pogledaj ko su i šta rade 'spameri'. Pa onda se javi ovdje. Važi i za ostale koji su isto napisali.
Zatim ovi što pišu da ima 'starijih' korisnika koji trebaju imati admina/globala/moda ovdje. A kad udjes na profil od tih ljudi, nisu ulazili ima 2-5 dana. Javili se na 5 tema u mjesec dana. Kakve veze ima to što su 5+ godina ovdje, kad nisu za te pozicije? Vidi se da nemaju vremena za ovo.
Što se mene tiče, mogu mu slobodno dati moda u software ili bilo gdje. Ali et' fali mu samo godina možda. Ugl. ne sumnjam da će dobiti neku poziciju u buducnosti, ako ovako nastavi. Više je zaslužio neko većina.
Većina mu zavidi što piše postove, vijesti, skuplja bodove. I ako vam ne želi da da bodove, za vas je odmah šupak. Isto i kod mene. Ako mu ne dam 50 bodova, ispast ću šupak onaj teški. Što bih ja nekome samo tako davao bodove? Ja sam ih zaradio pisajuci vijesti. Samo ste ljubomorni na neke korisnike. I sad, kome on nije dao bodove, neće glasat za njega. Je*o to.
"
I'd rather be hated for who I am than loved for who I'm not..."- Kurt Cobain
Šta ste vi uradili za ovaj portal?