Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Starnet wireless

85 pregleda · 2 odgovora · otvorena 11.12.2009. u 14:30

E vako trebaju mi korisnici iz Bugojna, Donji Vakufa, Gornj Vakufa-Uskoplje, Jajca ili Mrkonjić Grada, koji koriste ovaj Starnet wireless, vidio sam da nude nekakve pakete interneta, pošto na mojom lokaciji (Jajce) ima taj net već uveliko, ali nisam se baš mnogo raspitivao sa komšijama oko ovog int.(većinom su stariji ljudi koji ponekad samo ulaze na net) Znači interesuje me kakava je to konekcija, i dali puca počesto i tako to, moželi se CS igrat, itd...
Trenutno sam na HTmostaru ovaj pišani paket od 5GB, ali dobro je i to da nekradu, baš sam ih provjeravao sa programom što mi je spy dao i razlika je bila nećete vjerovat oko 20_tak MB, nekad i više, znači obračunaju više 20 MB nego što potrošiš, već sam uputio žalbu naravno, ali nema od toga ništa....
Pa vas zato pitam za ovaj Starnet, dali se isplati preć na taj net, samo nemojte spamat pls....hvala
Eh starnet ?! Ja sam iz GV-U, ovako ja koristim adsl 5g, kad sam prikljucivao mislio sam se šta da prikljucim starnet il' adsl. Kontam Starnet 20 KM bez ogranicenja privlacno, 3 jarana imaju Starnet pa pitam ih kakav je ?! Kažu stranicu otvara 5 min, brzina prespora gigu 6 sati skida. Na antenu je malo kisha, snijeg vjetar konekcija pada...da skratim STARNET OBICNA KANTA, bolje ti je ne uzimaj
FosiL_ je napisao/la:
Eh starnet ?! Ja sam iz GV-U, ovako ja koristim adsl 5g, kad sam prikljucivao mislio sam se šta da prikljucim starnet il' adsl. Kontam Starnet 20 KM bez ogranicenja privlacno, 3 jarana imaju Starnet pa pitam ih kakav je ?! Kažu stranicu otvara 5 min, brzina prespora gigu 6 sati skida. Na antenu je malo kisha, snijeg vjetar konekcija pada...da skratim STARNET OBICNA KANTA, bolje ti je ne uzimaj
Ma da, mogao sam i predpostavit, dobro je pa nisam prešo, a baš sam bio zagrijan da uzmem taj bez limita za 20 KM, uglavnom hvala ti na odg.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.