E vako trebaju mi korisnici iz Bugojna, Donji Vakufa, Gornj Vakufa-Uskoplje, Jajca ili Mrkonjić Grada, koji koriste ovaj Starnet wireless, vidio sam da nude nekakve pakete interneta, pošto na mojom lokaciji (Jajce) ima taj net već uveliko, ali nisam se baš mnogo raspitivao sa komšijama oko ovog int.(većinom su stariji ljudi koji ponekad samo ulaze na net) Znači interesuje me kakava je to konekcija, i dali puca počesto i tako to, moželi se CS igrat, itd...
Trenutno sam na HTmostaru ovaj pišani paket od 5GB, ali dobro je i to da nekradu, baš sam ih provjeravao sa programom što mi je spy dao i razlika je bila nećete vjerovat oko 20_tak MB, nekad i više, znači obračunaju više 20 MB nego što potrošiš, već sam uputio žalbu naravno, ali nema od toga ništa....
Pa vas zato pitam za ovaj Starnet, dali se isplati preć na taj net, samo nemojte spamat pls....hvala
Trenutno sam na HTmostaru ovaj pišani paket od 5GB, ali dobro je i to da nekradu, baš sam ih provjeravao sa programom što mi je spy dao i razlika je bila nećete vjerovat oko 20_tak MB, nekad i više, znači obračunaju više 20 MB nego što potrošiš, već sam uputio žalbu naravno, ali nema od toga ništa....
Pa vas zato pitam za ovaj Starnet, dali se isplati preć na taj net, samo nemojte spamat pls....hvala