Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Izbacuje iz igrica....

96 pregleda · 9 odgovora · otvorena 11.12.2009. u 13:54

Pozz

Imam problem na racunaru kad god hocu da uđem u CS da igram izbaci me iz igre i pokaze mi ovo sa slike:

http://slike.hr/slike/new4_bd034.jpg.html

Poslije kad se vratim na cs crna mi slika bude.............nemogu nista......Pa kako da iskljucim to i da me neizbacuje ???,,,,,Na drugim igricama mi se isto desava samo kad me izbaci iz igre mogu se vratit i nastavit normala......
Pa lol klikni unblock, mozes otici u control panel zatim firewall i ugasis ga.
Nekontam :S Sta god da pritisnes sem 1og otvori ti igricu :S
Jes tesko provjerit neg odma tema na g.ba :S
PA idi unblock i onda probaj ako ne bude moglo izgasish firewall u control panelu i moci ce.
Pa nisam takav kloc da nisam to radio ...........nece sve sam zivo ispritiskao ..............opet mi isto izbaci ...................

I usput koji je patch za cs najbolji??
KONAMI je napisao/la:
Pa nisam takav kloc da nisam to radio ...........nece sve sam zivo ispritiskao ..............opet mi isto izbaci ...................

I usput koji je patch za cs najbolji??
To ti je nisput ako si vec postavio temu oko otvaranja igrice neka tako ostane a sto se tice patcha v21 ja taj koristim .

God luck
Heh sredio sam mozete zakljucat temu u opcijama tamo nekim sam nest iskljucio hehe radi sad :D ..........

Aha v21 hvala ev vec ga skidam hehe :D
Samo klikni na unblock i
Il ga mores ugasit u control panelu XD
STREBER je napisao/la:
isuse bota.... jaoooo kako je gluppp... :*
J**o ti bot mater ako hoces pomozi mi ako neces zaobiđi niko se nije rodio da zna........na ub.... nijemoglo iskljucit......

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.