Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Converter MSWMM u mp3 ili wma

60 pregleda · 6 odgovora · otvorena 12.12.2009. u 15:45

Da se razumijemo kucao sam na google i nasao sam programe nekakve al sve gluposti nista ne radi :D

Kao sto naslov kaze treba mi Converter koji moze da promjeni extenziju MSWMM ( windows movie makerova extenzija) u neku od ovih...

Ili eventualno ako neko zna neki program gdje mogu isjeci neki dio pjesme al da mi ostane u mp3 formatu taj dio :)
HAHAHAH

Im'o isti problem,netreba ti "converter", ti napravis neki video u movie makeru i kasnje udjes da ga play nece jer ti kad pravis taj video ides na x save,eh nemoze ttako moras:

~kad napravis video u makeru idi FILE
~Save Movie File
~Computer oznacis i ides po propisuRADI 1000%
hIIGH je napisao/la:
HAHAHAH

Im'o isti problem,netreba ti "converter", ti napravis neki video u movie makeru i kasnje udjes da ga play nece jer ti kad pravis taj video ides na x save,eh nemoze ttako moras:

~kad napravis video u makeru idi FILE
~Save Movie File
~Computer oznacis i ides po propisuRADI 1000%
NISAM MOVIE NAPRAVIO... NEGO SAM UBACIO BIO PJESMU, I ONAJ PRESJEK NAPRAVIO ODAKLE TREBA DA MI SVIRA, I SPASIO SAM PJESMU (NIJE MOVIE!) AL MI SE SPASILA U NAVEDENOM FORMATU I SAD TREBAM DA GA PREBACIM U Mp3 ili wma

Omg pa zato sto mi treba ta pjesma da mi krece od te minute tj. sekunde... Jel moram crtat :S ?!
ma imash sljedece progame za rezanje videa il' pjesme :
video: Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter
pjesma: Allok MP3 to AMR Converter

FosiL_ je napisao/la:
ma imash sljedece progame za rezanje videa il' pjesme :
video: Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter
pjesma: Allok MP3 to AMR Converter

ne kontam sto lupas koji k ? Ne moze ovu extenziju pretvorit u nesto drugo :S
ultrasliberi je napisao/la:
ne kontam sto lupas koji k ? Ne moze ovu extenziju pretvorit u nesto drugo :S
Može kod fosila on ti je ko "rambo" hahaha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.