Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Da li vam je bitan izgled kod neke osobe?

2.557 pregleda · 124 odgovora · otvorena 10.12.2009. u 22:34

Pozdravljam sve,

Evo jedna diskutabilna tema. Svi imate svoje osnovno ljudsko pravo na misljenje i komentar..

- Da li vam je toliko bitan izgled kod neke osobe? Mora li ona po vama biti savrsenstvo i toliko zgodna da se svi okrecu za vama(njom)? Opisite sta volite kod cura/zena a sta ne? Sta ako vas neka osoba pita da li ste za ples iako nije zgodna i lijepa?

Prvo cu ja poceti.

- Meni iskreno nije najvazniji izgled kod osobe. Naravno volim kad je malo ljepseg izgleda, ali sad da mora biti " treba na koju se svi loze " nemora. Volio bih ozeniti neku stvarno normalnu osobu sa normalnim ponasanjem i koja se meni svidja. Nemora se ona svidjati cijelom gradu, ako se meni svidja tu nema vise diskusije. Jos nesto sto mi je vazno kod osobe je da me razumije i da ja nju razumijem. Komunikacija je kljuc svega. Necu se sad silom ozeniti sa nekom koja ne shvaca moje probleme a tako i ja njene..Kod "ljepseg spola " prvo primjecujem oci a tek kasnije ostalo. Kada se ozenis zenom koju volis iz sveg srca i za koju bih stvarno ali ponavljam, stvarno , primio metak tek tada znas sta je prava ljubav i pravi osjecaj. Naravno u zivotu inace ide skola, posao, zena, djeca etc.. Sad moze ici zena, posao ili pak zena, djeca, posao , ali redoslijed je po meni itekako vazan! Nikada ne bih pravio djecu a nemao pritom posao. Prvo se financijski osigurat pa onda ide mnogo lakse. To su ozbiljnije stvari i treba ici planski, nista brzopleto.

To je sve sto cu za sada reci, nadam se pametnim komentarima. I da, nemojte mi frtalj recenice. Slobodno se malo napisite, ima dovoljno prostora :).

*Molim admine da normalan post koji je vezan za temu nagrade aplauzom, isto tako u suprotnom da kazne one koje svakodnevno unistavaju ovaj sajt..Hvala
Savrsena Zenska Za Mene:
1. Predobro tijelo (rijec bomba je mala)
2. Pametna (Einstein mala maca)
3. Bogata (owna 40% vlasnistva svijeta)
4. Simpaticna
5. Mlada

i posljednje al najvaznije
6. DA JE MOJA!
Pa nemogu sad reci da mi nije bitan izgled bitan je da je normalna osoba da nije neki gabor ....
Najbitnije da je normalna,zdrava etc...
naravno svako gleda izgled osobe evo ja prvi netrazim sa da je cura boginja ili tako nesto trazim toliko da je mogu kroz grad proves da mi se neki ne smije ili dobacuje tako nesto jer naravno svi mi gledamo sta cemo vodit kraj sebe meni nije bitno neka ljepota al bogami nebi voli kraj sebe vodit "grob" a i gledam sta ima u glavi ponasanje jer necu da ona psuje znate na sta mislim da se ne dere i tako te stvari i evo jedna pouka za kraj

" OD BIRACA NEMA JE***A "
1....... (i jedini) ženski post, koliko sam primijetio (drugarica Anja). Mislim da bi svi rado proučili i što više mišljenja nježnijeg spola, ne?

Zar ste u tolikoj manjini curke? Znate li da ste odavno emancipirane?
DruGaBrieL je napisao/la:
1....... (i jedini) ženski post, koliko sam primijetio (drugarica Anja). Mislim da bi svi rado proučili i što više mišljenja nježnijeg spola, ne?

Zar ste u tolikoj manjini curke? Znate li da ste odavno emancipirane?
imaju 2 odgovora od zena ^^

i da u manjini su,rijetko ce koja doc na ovaj napaceni gamarz

imaju ove dvije normalne
i one 2 nepismene :
admira i ona nelly whatever
Meni je važno da je koliko toliko lijepa, ne volim da je previše ukočena ali naravno ne volim ni da je sad nako razbacana ko muškarac ovo ono..
qme neka te pritisnula opasno cim ti pricas o ovakvim temama

ma ocami izgled nista neznaci koliko pi**a znaci :D:D:D

<3 ALDINAMA Blue_Sky
Neka ima para i manje kila od mene. Sve ostalo nije bitno.
Naravno da mi nije bitno , bitno da je slatka i da se zna ponašati , također da nije glupa =)
Nije toliko bitno kakva je osoba izvana, nego kakva je iznutra
fkat da je vazan, necu s krampom da hodam!
Naravno da je vazan.. ako se ti druzis sa jaranom koji se doselio u iz Jelaha i koji ima cetvrtastu glavu k'o vecina seljaka i svaka treca mu je podaj mi oto, prosuo sam te ko zito, zuto k'o pura i ostale nebuloze toplo ti predlazem da se ubijes. Ja ne vidim razlog zasto bih se druzio sa takvom osobom koja ce neprekidno da te bruka i iritira sa kockastom glavom i svojim govorom (sa sve ponasanjem). Ako ti doista nije vazan izgled da li se druzis sa vehabijama( malo po klubovima ) i sa ekipicama koje nose na glavi šajkaču ?

(ovo zuto k'o pura i ostale nebuloze sam cuo na faxu od civilizovanih studenata :S )

Vozdra 9-)
Eh ovako sta ja mislim o tome pa ja mislim da nije bitan izgled
ako si zaljubljen u tu osobu sa njom trebas bit uvjek prijatelj...
dr_house je napisao/la:
Iskreno, izgled je svuda u svijetu bitan, ne samo u biranju partnera.

Kada se odseljavaš (ne silom ili nesto takvo već biras neko ljepše mjesto) uvijek biraš neki lijep grad, sa dobrim ljudima...

Ženka bilo koje vrste životinje se pari sa najljepšim i najjačim mužjakom, isto je i suprotno.

Npr. paun koji ima najljepši rep ženki vjerovatno će se prvi pariti.

Uvijek je izgled važan pa tako i u ljudi, obično viđate lijepog momka i curu (doduše sada rijetko, vise su mi momci pederasti i seljakasti... Ali to sada nije bitno)...

Lijepa cura (ali normalno i ostale) uvijek traze lijepog momka, no izgled nije samo ljepota, znate li da se visoki muškarci više puta žene, imaju više djece (jer imaju više žena) od srednje visokih muškaraca.

Ja ne znam da li vi zelite da vas "post" izgleda lijepo ali i neiskreno kada kažete da izgled "nije važan", ovo bi trebala biti iskrena rasprava.
Obično ružne osobe govore: Ljepota nije važna, važna je duša.

Iskreno koliko god cura bila pametna, fina i osjećajna ako nije lijepa meni nije ništa (doduše za zenu bih uzeo neku curu koja nije retardirana "unutra" ) .

Vjerovatno ako imate lijepe roditelje i pitate ih sto si se mama udala za tatu ili suprotno, odgovor je vecinom ljepota i naravno ljubav.

Nažalost sada ima tako mnogo pretilih ljudi, ali i skoro anoreksičnih, te onih "ružnih" (normalno pod navodnicima jer nije svima isto ružno), da ja rijetko vidim neku super lijepu curu, ne izlazim baš stalno no izlazim.

Nadam se da sam makar zagrebao površinu ove teme, nestalo mi je inspiracije.

Ne zaboravite, ovo je moj stav.

EDIT:
empty_king me stvarno iznenadio.

Vjera nije nista drugo nego izgled moj kolega, u većinskim vjerama u ovom dijelu Europe, a to su: Kršćanstvo podijeljeno na Pravoslavlje te Katoličanstvo, pa Islam stoji (otprilike):
Jedan je Bog, vjera ti govori da poštuješ prava svih ljudi, da slaviš praznike i obavljaš obrede, da POŠTUJEŠ druge vjere.
Meni je mama Katolikinja dok je tata Pravoslavan, ništa čudno slavimo dva Božića, Uskrs, Vaskrs dok slavimo samo jednu Novu godinu.

Ne mogu više, oprostite ako sam nekoga uvrijedio.
Opet, ovo je moj stav.
"Ženka bilo koje vrste životinje se pari sa najljepšim i najjačim mužjakom, isto je i suprotno."

Zavisi kako ko definise i kako ko posmatra pojam najljepseg.
Ono sto je za tebe najljepse za mene vjerovatno nije.
It`s all about people...you know...

Waaaaaaaaaaaaaaa, evo protezem se da napisem nekako malo kvalitetniji post, ne da mi se nikako u posljednje vrijeme...

Da i ja iskazem svoje misljenje. Meni licno, na prvom je mjestu karakter djevojke. Znaci, treba da postoji neka odredjena karizma, odgoj, ponasanje, sarm i osobnost koja je cini drugacijom od ostalih. Treba da ima neke svoje stavove i misljenja, da je jednostavno odlucna djevojka koja ima vedre poglede na zivot, puna nade i zelje za srecom i ljubavi. Jednostavno, da je drugacija od mase u kojoj zivimo; povucenija, zrelija i ozbiljnija. A bas to sto je drugacija od ostalih ja volim, jer i sam malo svojim stavovima i karakterom odudaram.
I to je ono sto smatram ljepotom. Ovakvih djevojki je vrlo malo u okruzenju u kojem ja zivim, nisu na povrsini.

To ste se tice da li ce me voliti, biti vjerna, osjecajna i ostale stvari se podrazumjevaju u njenom karakteru i osobnosti, tj. ako je karakter pravi, tako da na to ne obracam paznju.

Nemojte misliti na one extremno nafurane zenke, obucene u crno ili slicno, ne mislim na to, ne mislim na tu vrstu razlikovanja.

Sto se fizikalija tice, sve sto mi znaci je neodoljivo lijepo lice. Tijelo mi nije presudno, neka je u granicama normale.

A te fufice, ispadajucih sisa i utegnutih guzova, iskomplexiranih stavova i seljackih ponasanja, ne gledam niti se okrecem za njima. To je smece. Mada je cinjenica da ih je 80-90%.
Jedino za cim se mogu okrenuti je djevojka gore opisana.

Mogao bi jos pisati, no ne da mi se jednostavno...ovo je ugrubo opis necega sto je meni bitno kod djevojke. Vi koji se ne slazete, odabijte. Ne mogu da se natezem. Do sljedeceg posta...

Salute!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.