Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Da li vam je bitan izgled kod neke osobe?

2.557 pregleda · 124 odgovora · otvorena 10.12.2009. u 22:34

Pozdravljam sve,

Evo jedna diskutabilna tema. Svi imate svoje osnovno ljudsko pravo na misljenje i komentar..

- Da li vam je toliko bitan izgled kod neke osobe? Mora li ona po vama biti savrsenstvo i toliko zgodna da se svi okrecu za vama(njom)? Opisite sta volite kod cura/zena a sta ne? Sta ako vas neka osoba pita da li ste za ples iako nije zgodna i lijepa?

Prvo cu ja poceti.

- Meni iskreno nije najvazniji izgled kod osobe. Naravno volim kad je malo ljepseg izgleda, ali sad da mora biti " treba na koju se svi loze " nemora. Volio bih ozeniti neku stvarno normalnu osobu sa normalnim ponasanjem i koja se meni svidja. Nemora se ona svidjati cijelom gradu, ako se meni svidja tu nema vise diskusije. Jos nesto sto mi je vazno kod osobe je da me razumije i da ja nju razumijem. Komunikacija je kljuc svega. Necu se sad silom ozeniti sa nekom koja ne shvaca moje probleme a tako i ja njene..Kod "ljepseg spola " prvo primjecujem oci a tek kasnije ostalo. Kada se ozenis zenom koju volis iz sveg srca i za koju bih stvarno ali ponavljam, stvarno , primio metak tek tada znas sta je prava ljubav i pravi osjecaj. Naravno u zivotu inace ide skola, posao, zena, djeca etc.. Sad moze ici zena, posao ili pak zena, djeca, posao , ali redoslijed je po meni itekako vazan! Nikada ne bih pravio djecu a nemao pritom posao. Prvo se financijski osigurat pa onda ide mnogo lakse. To su ozbiljnije stvari i treba ici planski, nista brzopleto.

To je sve sto cu za sada reci, nadam se pametnim komentarima. I da, nemojte mi frtalj recenice. Slobodno se malo napisite, ima dovoljno prostora :).

*Molim admine da normalan post koji je vezan za temu nagrade aplauzom, isto tako u suprotnom da kazne one koje svakodnevno unistavaju ovaj sajt..Hvala
"Volio bih ozeniti neku stvarno normalnu osobu sa normalnim ponasanjem i koja se meni svidja."

Potpis 
pa pajdo niko nije savršen.... sve dok se u tu osobu ne zaljubiš.... e kad pomisliš da je ta osoba savršena, onda znaš da je ona prava 8)

Post dobio aplauz od spY

Fragnatic je napisao/la:
odma da ti nesto kazem..
NIKADA NECES NACI CURU KOJA JE LIJEPA,ZGODNA ETC. A DA NIJE UFURANA....Nikad

Meni licno bas nije najvazniji izgled...mslm ono svako ima svoj ukus 
ugl samo nek nije ufurana nek ne pusi i nek se ne ponasa ko musko i kod mene je polozila hhahah 

odma da ti nesto kazem..
NIKADA NECES NACI CURU KOJA JE LIJEPA,ZGODNA ETC. A DA NIJE UFURANA....Nikad

-Potpisujem

-------------------------------------------------------------

-Normala da nije izgled toliko vazan. Moze ona biti najljepsa cura u gradu, al' dzaba joj sve ako nema nista u glavi ( citaj glupa ko noc). Necu reci da izgled uopste nije vazan, dakako da jeste, ali sigurno mi nije na prvom mjestu. Kao sto si i sam rekao, najbitnije je sporazumijevanje s tom osobom. Ako si ti se nekom curom da bi se samo "pofat'o" s njom, a ne mozes s istom progovorit dvije rijeci kako treba, nema od tog fajde, sve sto radis s njom postane monotono.

-Svidja mi se tema, napisao bih dosta , ali ne mogu, ceka me historija, valja uciti cijelu noc.
Fragnatic je napisao/la:
e unikat brate bgm 
salim se ima ih al su rijetke to ces i sam priznat
Nisu ni rijetke, samo moras malo vidjet skim se druzi ako joj drugarica nafurana, znas da je ona, ali ako joj drugarica(drustvo) normalno ne pravise nesto koda ih treba "postovat", to kad vidis odma ubi, ubi hljeb u njima ha ya !

btw. eto ti tip kako izabrat curu ♥
Prestanite s takvim pitanjima. Naravno da je bitan izgled. Pritom ne mislim na sise, guz, i slicno vec na facu. Ostalo je totalno random i nebitno. Svaka je suplja. Bitno je da zna da voli, da nije fuxa. 

da je fina meni , da vise brblja od mene, da se ne ponasa djetinjasto, da nie glupa . eto je 
Trazim slobodnu zensku sa autom za udati po mogucnosti da posalje sliku auta  

Post dobio šamar od spY

Ja nisam zaljubljen , niti sam ikad zalutao tako duboko i iskreno da ti kazem tako je najbolje , a ne da ti one sole pamet , prave od tebe budalu , vako si sam svoj.Al' evo na minut cu se stavit u situaciju kad bi birao idealnu zenu , naravno ne 100% savrsenu jer niko nije savrsen.Izgled ,naravno,bitan ,ali uopce mi nebi odredjivao taj dojam o osobi.Prvo sto bi pogledao je IQ barem od oka , ako bude dala i na test [salu na stranu].Inace, danas su sve fufice , zeljne qrca , a sve vise je ljudi koji se zapitkuju trebaju li njima takve cure.

Naravno , kad bi gledao osobine cure uopce mi nebi trebalo mnogo vremena.Vidim kako hoda , kako prica i sve mi je jasno , a danas je veoma malo cura jedno 5% koje ne gube vrijeme na momke , nego sjede fino za comp ili se obrazuju, kome je sta cejf.Il' jednostavno vidi kakvi su roditelji , kakva majka , takva ona u vecini slucajeva.I da , najbolje je ne dati da te pravi budalom i ulizivat se , toliko od mene , ukratko.
Dok si ti postavio nama 135632623623632 pitanja, evo tebi jedno -

Šta bi izabrao: Jessicu Albu ili neku 13-godišnjakinju iz svoje škole?

Nisam im'o nešto pretjerano cura al' , k'o što onaj gore kaže, nikad' nećeš nać' curu da je lijepa, zgodna, a da nije ufurana. Nikad'. Ganjaj bilo koga - samo nek' nije fuxa.

Post dobio šamar od spY

Brate nek' je pametna, zabavna, da nije ufurana. Od izgleda da je lijepa u licu. Brate danas plasticna hirurgija da svasta rijesiti, pa bujrum izvoli. 

Najbitnije : da me voli i da mi vjeruje.
Ma brate kakva god da je u duši,nećeš grob pored sebe šetat. 
Izgled privlaci karakter zadrzava !

I cuvaj onu koja je uz tebe i u zlu i u dobru..mozda ces nekad bit na vrhu i mocan u nekom smislu, pa ces da vidis kako se spozny loze na tebe...pocevsi od love, lepog autica i ostalih sitnica...Zato je bitno da je uz tebe dok si normala, a ne neki ganga :D

Pusa :*
mislim bitno je a i nije al mislim da jest posto ne zelim vodat neku rugobu pored sebe il vidjet da neko voda posto po svojoj prirodi bi se odma poceo valjat od smijeha kad prodjem pored takvih osoba neam nis protiv toga al stas nije niko savrsen i jos jedna stvar je da ne bude glupa al moze bit plavka 
Mislim da je normalno da zelis lijepu curu. Moja idealna treba imati lijep osmijeh, tijelo i naravno da nije glupa i previse " ufurana " sto bi rekla raja. Ne volim djevojke na koje se svi loze pa onda uvijek bude belaja. Danas se tesko moze naci " idealna " cura...Ako ima dobro tijelo nije pametna...i suprotno..toliko..

Meni nije toliko bitan izgled, vazno je da je fina, kulturna, pametna, razumljiva, da zna pricati i naravno da se normalno ponasha. Niko pa ni ja ne voli one nafurane cure al' eto ima i onih ( nazalost ) koji se i na to pale.

Ja stvarno nezz dje je tim momcima mozak ? ;)
4rm4n1 je napisao/la:
Dok si ti postavio nama 135632623623632 pitanja, evo tebi jedno -

Šta bi izabrao: Jessicu Albu ili neku 13-godišnjakinju iz svoje škole?

Nisam im'o nešto pretjerano cura al' , k'o što onaj gore kaže, nikad' nećeš nać' curu da je lijepa, zgodna, a da nije ufurana. Nikad'. Ganjaj bilo koga - samo nek' nije fuxa.
<3 Al' 4rm4n1 brate šta je ovo:

< spaj was here >

Možeš puno bolje imati Ne zajebajem se, ne znam je li do kamere (u šta čisto sumnjam), ali ova cura, da je bogdu ljepša zvali bi je grob

za spaja : Samo tuzne noci znaju da je volim jedna zena odnela je sve
Samo srce moje ne znam dal' ce moci ove noci da izdrzi sveeeeee
Dugo dugo zoru ranu cekam uzalud... hej životeeeee srece nemaaaa tugo golemaaaaaaaaaaaaaaa
Pa ovako kod mene i nije bitan toliko izgled kod djevojke,ali mi je bitnije kako se ona ponasa,imamo li nes zajednicko,razumijemo li jedno drugo...trenutno sam sa djevojkom koja je bas lijepa iako meni to nije najbitnije,ali se ponasa kako meni odgovara ,uvijek imamo zajednicke teme za razgovor,uvijek se razumijemo i sve ostalo.
Znaci sada pricamo o svemu,nema teme da nam smeta da nepricamo.
JER U NEKOJ VEZI JE PO MENI NAJBITNIJE RAZUMIJEVANJE 
Znas kako ono kazu "zlatna sredina". Neces sad ozeniti cru koja je grob nezagrnuti, a prepametna. Naravno trazit ces balans. A najbolje je naci i jedno i drugo. A sad bas kad bi se odlucivalo ja bih ozenio curu srednje ljepote (prosjecnu) ali da me razumije i postuje sto bi naravno bilo obostrano. ha ya...

Ode ti na zenidbu  .

Naravno da nije sve u takozvanom izgledu . Ima cura koje su lijepee , a ima nekih' koje nisu neg' su tu izmedju , al' ih krasi nesto iznutra . Ne mora ona sad bit "svrsenstvo" , obicna cura brate , normala , sala zajebancija da nije stidljivaaa  Da Da ^^ . Nezz' nadjes srodnu dusu ba' 
Schulz je napisao/la:
Izgled privlaci karakter zadrzava !

I cuvaj onu koja je uz tebe i u zlu i u dobru..mozda ces nekad bit na vrhu i mocan u nekom smislu, pa ces da vidis kako se spozny loze na tebe...pocevsi od love, lepog autica i ostalih sitnica...Zato je bitno da je uz tebe dok si normala, a ne neki ganga :D

Pusa :*
Mozda si cuo..

Ljubav nema nista sa znanjem, obrazovanjem ili moci, ona je iznad ponasanja.
To jedino u zivotu što stvarno mozemo dati.
cjelovitost i potpunost moraju doći iz vas. Oni su u vama i cekaju da budu otkriveni.
Nema nista lose da zelimo suputnika u zivotu, ali postoji razlika izmedju zelje za radosnim odnosom i potrebe za nekim tko ce vas uciniti cijelim. I ne treba novac da se dvoje vole. Ako je ljubav dovoljno jaka, jedan sasvim normalan par moze uciniti vise nego sto iko moze ocekivati od istog..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.