Itd ?
Diskusija
U kanti
Vutra, normala ?
391 pregled · 41 odgovor · otvorena 10.12.2009. u 21:58
Smatram da je to dobro za mene licno
Zavisi, kako kome. Onome tko pusi je normala dok onima koji je ne konzumiraju spada pod neku vrstu droge.
Toti je droga
.KKad budes konzumiro to sve vise ,pretvorices se u biljku
.KKad budes konzumiro to sve vise ,pretvorices se u biljku
Ofc da je normala
dokazano je da uopste neskodi mozgu.
Bas sam nekom vidio u profilu (tacnije info) neki sajt o "gandzi" gdje pise da trava neskodi mozgu, vec te posalje u Disneyland
dokazano je da uopste neskodi mozgu.Bas sam nekom vidio u profilu (tacnije info) neki sajt o "gandzi" gdje pise da trava neskodi mozgu, vec te posalje u Disneyland
jasta je nego normala i treba je pusti svaki dan i ako sam ja prestao ima par mjeseci....pusio sam j 2-3 godine nikakvih ostecenja na mozgu nema(samo sto ponekad bacam carape u wc solju),i tako nekad zamazlumas ali je treba pusti redovno i treba biti opusten....samo nemoj nishta jace..posto te nakon nekog vremena pucaju jaci stvari gandza ti nista ne moze(ovo znam iz iskustva mog jarana)pa se tako navuces na hemiju...svi na pocetu govore ma necu jace ofo ono , dodje prva prilika proba i hoce jos i tako se navuce i RiP nakon duzeg vremena
sve u svemu pusit nego sta
sve u svemu pusit nego sta
To samo stvara ovojnicu,koru ili nazovi kako to god hoces. Stvara bezazlenu ovisnost. To je jedno obicno sranje koji ti sprecava da razmisljas , da saznajes nove stvari , jednom rijecju da se obrazujes. Ako ti sa nekih petnaestak godina mislis da je to neka "fora" ili nazovi to kako zelis , mozes komotno preci na heroin,kokain,ekstazy,speed i slicna sranja.
Blejis ko budala , dekoncentrisan si , ponekad nervozan.
Jednom rijecju to je glupost , naspram toga na sta te moze navuci.
Blejis ko budala , dekoncentrisan si , ponekad nervozan.
Jednom rijecju to je glupost , naspram toga na sta te moze navuci.
Post dobio aplauz od spY
mislim da je to sranje kod nas se to kaze majmun to debil samo moze pusi kanite se droga i zivite ko ljudi a ne tu vi kao duvate sad ste face jel,ajde bolan kanite se ti sranja i zivite zivot
Kako nesto moze biti dobro sto u sebi ima drogu , koja te zadovoljava , tocnije ubija.
Sve zavisi do osobe ..Ona moze biti lahka ako se ne konzumira u velikim kolicinama ..Sve je do tebe samog ..
Iako je veliki broj danasnje omladine koristi ja mislim da su vec postali ovisni ..
Iako je veliki broj danasnje omladine koristi ja mislim da su vec postali ovisni ..
Laka je samo zato što ju je lako nabaviti. 
<3 weed!

<3 weed!
Sh4ringaX je napisao/la:
Ofc da je normala
Bas sam nekom vidio u profilu (tacnije info) neki sajt o "gandzi" gdje pise da trava neskodi mozgu, vec te posalje u Disneyland
dokazano je da uopste neskodi mozgu.Bas sam nekom vidio u profilu (tacnije info) neki sajt o "gandzi" gdje pise da trava neskodi mozgu, vec te posalje u Disneyland
Sh4ringaX je napisao/la:
Ofc da je normala
Bas sam nekom vidio u profilu (tacnije info) neki sajt o "gandzi" gdje pise da trava neskodi mozgu, vec te posalje u Disneyland ;D
dokazano je da uopste neskodi mozgu.Bas sam nekom vidio u profilu (tacnije info) neki sajt o "gandzi" gdje pise da trava neskodi mozgu, vec te posalje u Disneyland ;D
I ti sad lud , jel 
Kako god vi to nazvali , stvaralo ovisnost ili ne za mene je to droga lahka ili teška droga je.
Eh sad , druga je priča kakav je feeling poslije vutre

Kako god vi to nazvali , stvaralo ovisnost ili ne za mene je to droga lahka ili teška droga je.
Eh sad , druga je priča kakav je feeling poslije vutre
Don't drink and drive,smoke and fly
previse se pravis pametan...sinoc tema o tome sta g.ba prestavlja za vas.. sada sta mislite o vutri...sjedi fino mozgaj 2 sata , skontaj kako treba temu i ona postavi..a ne ovako postavljat glupa pitanja...
on topic:
trava je dobra ako se koristi u malim kolicinama... kako sam negdje procitao regenerira cestice mozga ( tako nesto
) i opusta covjeka...
dok ako se koristi previse kao ti sto radis , samo zaglupljuje covjeka
on topic:
trava je dobra ako se koristi u malim kolicinama... kako sam negdje procitao regenerira cestice mozga ( tako nesto
) i opusta covjeka...dok ako se koristi previse kao ti sto radis , samo zaglupljuje covjeka
Pa neznam ako mogu bez trave normala zivjet,sto bi je pusio,droga jeste ,ali je ja nesmatram sad ko' hors XD,ali je ne bi ni preporucavao nikome
,jer mi je to cisto sranje...
moje misljenje
,jer mi je to cisto sranje...
moje misljenje
Da li je poenta ove teme da se ti "pohvalis" kako pusis travu(gandju) ili da stvarno vidis dali je to normalno??
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.