Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fps :(

184 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.12.2009. u 14:00

E ovako maloprije dodjem iz skole i upalim cs i igram samo od jednom fps padne na 40 pa se digne na 100 i prodje jedno 30-40 sec pa o5 isto padne na 40 pa se digne na 100....zna li ko u cemu je problem ?
developer 1?
Jesi to kuc'o probaj to i vidi ...
btw mozda bi trebao ocistit racunar od prašine
Je**a vas prašina. Reinstall drivere grafičke, ili skine nove, i skini najnoviji update Direct X, skeniraj za malware, ...
farell je napisao/la:
http://www.slikomat.com/slika/1393434.htm

znaci ugasi vsync i stavi quality performance

provjeri kolika ti je hercaza monitora, znaci stavi max, meni je 85 hz

takodje skini ovaj program

http://rapidshare.com/files/42867508/refreshlock.zip.html

i namjesti na svoju rezoluciju i nek ti je upaljen kad igras cs mozda ti popravi fps

Hey jesi normalan sad si ispao malo poglup ?
Procitaj text bolje ....
Netreba mu to rekao je da mu se popne na 100 tu znaci da je ugasio vertical sync :

Sve uostalom ni link ti neradi
sayllent je napisao/la:
Hey jesi normalan sad si ispao malo poglup ?
Procitaj text bolje ....
Netreba mu to rekao je da mu se popne na 100 tu znaci da je ugasio vertical sync :

Sve uostalom ni link ti neradi
pa nek iskljuci anti virus , msn , itd.. :S
To mi je uvjek ugaseno , ovaj mi se problem pojavio danas nikad mi se prije nije desavalo ovo...
djecaci,NE BALJEZGAJTE ! POJMA NEMATE !
Momak,scan comp velika je mogucnost da imas virusa na compu,pa ti zbog toga pada fps,ak' nije to problem onda reinstall CS...(ako ti je vec prije bio fps 100) zz
To se moze desavati kada si u situacijama tipa igras na nekom pub serveru i neko baci 2-3 smoka i upanes u nekoj grupici igraca i cim se priblizis nekome od njih padne ti fps .
Ali mozda nije to to jel na lanu kad si sam i trcis po mapi pada ti fps ?
mirofa je napisao/la:
To se moze desavati kada si u situacijama tipa igras na nekom pub serveru i neko baci 2-3 smoka i upanes u nekoj grupici igraca i cim se priblizis nekome od njih padne ti fps .
Ali mozda nije to to jel na lanu kad si sam i trcis po mapi pada ti fps ?
Oped pada.... :S
Skini kakav novi antivirus ja ti preporucujem NOD32 ja ga koristim po meni predobar, tako da skini ga i scan komp da vidis imas li kakvih virusa ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.