Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

CONFIG 50

164 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.12.2009. u 20:44

@ oj jeste kanterasi nista ne znate... j*m
Ovako sad sam bash nanerviran..

Imam w7 al nije bitno

Evo sta je bitno: Ja instaliro ponovo cs i namjestio config kako hocu i udjem da igram a kada nagazim na neko oruzje ono mi u ruku ja odem options-enter i ono 1 maknem i OK OK. Kad nisan zelen znaci obicni a ja stavio plavi. i tako je stalno ja kucam exec bla bla i ono sve ok a opet j**e ono u ruke sto mi odma ide oruzje...
Dajte pomagajte kako i sta da ukucam u config pa da on automatski snima moje bindove i promjenjivanja u options..
Ili josh bolje da mi kazete kako da u configu ukucam tu neku komandu da mi oruzje sa zemlje ne ide u ruke.

HVALA:

Spam ce biti nagradjen banom....
@kage: Na 0 je
Procitaj do kraja temu : Necu tako da namjestam svaki je***i put kad udjem u cs.
napravis userconfig.cfg tu komande ne mozes mjenjati pomocu optionsa ..

_cl_autoweapswitch 0 ?
Otvori config u notepadu, nadji komandu autoweapswitch, izbrishi jedinicu, stavi nulu, save-aj, i onda pokreni CS

Edit: Ako sli slucajno to uradio dok ti je CS pokrenut, samo u konzolu ukucaj:
exec config.cfg
Genius je napisao/la:
Otvori config u notepadu, nadji komandu autoweapswitch, izbrishi jedinicu, stavi nulu, save-aj, i onda pokreni CS ;)

Edit: Ako sli slucajno to uradio dok ti je CS pokrenut, samo u konzolu ukucaj:
exec config.cfg
Ma nista to ne radi evo sad sam dodao neku scriptu da probam ni ona nece, dodao spray ni on nece, nezz sta da radim ? da nije do patcha ?
wayern je napisao/la:
Ma nista to ne radi evo sad sam dodao neku scriptu da probam ni ona nece, dodao spray ni on nece, nezz sta da radim ? da nije do patcha ?
J**o li vas non-steam, pun bugova, smoris se dok nadjes instalaciju koja radi -.-"

Brate, uzmi notepad, kopiraj sve iz configa, napravi svoj config, spasi ga kao: "All files" ime file-a: nesto.cfg, ubaci u cstrike folder, i svaki put kad upalis CS kucaj: exec nesto.cfg

Tako ja radim, sve mi je ok... Isto tako interp i jos neke komande moras svaki put mijenjati, ovime sam ja problem rijesio...
Sto se tiche spraya, pokushavao sam i ja nekad, failao, odustao

<3 Defaultzzz!
Genius je napisao/la:
J**o li vas non-steam, pun bugova, smoris se dok nadjes instalaciju koja radi -.-"

Brate, uzmi notepad, kopiraj sve iz configa, napravi svoj config, spasi ga kao: "All files" ime file-a: nesto.cfg, ubaci u cstrike folder, i svaki put kad upalis CS kucaj: exec nesto.cfg

Tako ja radim, sve mi je ok... Isto tako interp i jos neke komande moras svaki put mijenjati, ovime sam ja problem rijesio...
Sto se tiche spraya, pokushavao sam i ja nekad, failao, odustao :D

<3 Defaultzzz!
Lol svaki onda put kad udjem u cs mnoram 5 komandi upisat da mogu igrat.... a za ovaj spray joj maamu li mu sutra cu skinut novi cs i patch v21. i nea vise cile mile...

LOCK DLT
wayern je napisao/la:
Lol svaki onda put kad udjem u cs mnoram 5 komandi upisat da mogu igrat.... a za ovaj spray joj maamu li mu sutra cu skinut novi cs i patch v21. i nea vise cile mile...

LOCK DLT
Pa ja ti upravo govorim... Uradi to sa novim tim configom... I neces morati 5 komandi, vec samo jednu
exec nesto.cfg

To sa sprayem ti je bezveze, djeciji fazoni

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.