Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PistolMovie by miire.

1.010 pregleda · 71 odgovor · otvorena 09.12.2009. u 21:57

Dobra vecher.

Prije 4 , 5 dana dig'o onu da mi trebaju demoii za " PistolMovie ".

Eh, download demoe, snimio, editovao, rendao negdje 3 , 4 puta, pa mi se onda movie nije svidio, pa poceo novi movie pravit'

Da pocnem :

Starring :

miire
Josh
Gothic Angel
Mirofa
Pita
peJke
maRva
XEKTOR
NEO
n0thing
CLICK

Programs :

Hlae
Virtual Dub
Sony Vegas 9.0

Duzina i tezina movia :

206 MB
1.50 Min.

Zao mi je sto ovako malo traje movie, al' nisam imao vishe demoa, trazio al' nema sanse

aBd, next movie normala.
Movie sam radio oko 5 , 6 dana, tako da sam se bash trudio da bude sto bolji movie. Na moviu nema nekih bash efekata, znaci samo sam stavljao "blur" , "glow" i svo'e boje ...

SYNC ? - Muziika je predobra za sync - a, trudio sam se 100% da uradim sync predobar. Da bolje uocie sync pojachajte malo zvuk

~ LINK OD MOVIAAAAAA ~ PistolMovie by miire

Svaki komentar je dobrodosao, bez nekih retardiranih postova.

Btw, nemojte mi glumiti Chuck Norris - a, pa da movie pregledate za 1 sekundu .

~ Watch in QH ~ ~ Watch in QH ~ ~ Watch in QH ~ ~ Watch in QH ~

TY.
extra :$,samo postavljaj videa svakih 14-15 dana a ne svaka 3 dana :$
♥
Zookey je napisao/la:
Za domaće ove wannabe movimejkere je extra.

Ali realno jos dosta posla.

Za moj okus muzika ne da je očajna, nego je malo falilo da odradim mute. :/

Sync je ok.

Boje standardne, malo pretamne na trenutak..

Kao što ti je neka rekao za ono kopiranje klipa gore, ma da je onaj efekat veoma lagano uraditi.

205 MB, za 1:50 min? Nema logike, ako ti je WMV codec, onda bi ti trebalo biti u prosjeku od 30 do 40 MB po minuti, znači MAXIMALNO klip da je 80 MB i da bude odlična kvaliteta. Ako je x264 codec, onda oko 50 do 60 MB bi trebalo da bude, sa još boljim kvalitetom.

Low FPS? Zašto ti šteka kada odradiš slow motion) Sa koliko fps si radio?

Sve u svemu, samo radi ako imaš volje i čitaj.

Ako hoćeš, da dobiješ kritiku od pravih moviemejkere za CS registruj se na :

http://www.style-productions.net/

I postavi.
Ne znam brate zasto mi je ovoliko megabajta , puno sam rezo neki film, ono cut / paste, pa tu stavljo efekte i to.

Fps mi na sonyu bio 30 ja mislim, jer nije ovo treb'o biti final, na final sam htio staviti 50 ( koliko je i max )

Ove boje su mi nove, prije sam one koristio tamne, al' ove nove mi se svidjele, to sto ej tamno u nekim dijelovima movia, to sam i viidio, trebam malo tu boju prosvijetliti

Ovo kad slowmotioon radi, ne znam zasto steka, nikad prije nije .

Ty-
Na nekim djelovima je tamno puno, sync prejak , ni slova mi se nesvidjaju nekako mi prazno.Probaj dodat neki efekat , nesto

8/10
miire je napisao/la:
Ne znam brate zasto mi je ovoliko megabajta , puno sam rezo neki film, ono cut / paste, pa tu stavljo efekte i to.

Fps mi na sonyu bio 30 ja mislim, jer nije ovo treb'o biti final, na final sam htio staviti 50 ( koliko je i max )

Ove boje su mi nove, prije sam one koristio tamne, al' ove nove mi se svidjele, to sto ej tamno u nekim dijelovima movia, to sam i viidio, trebam malo tu boju prosvijetliti

Ovo kad slowmotioon radi, ne znam zasto steka, nikad prije nije .

Ty-
Fps na sonyu ti treba da bude 30.000 ako si radio u csu sa 90 zato što je 30 djeljivo sa 90, npr ja radim sa 200 pa mi je fps u vegasu 40

Post dobio aplauz od Zookey

nyonyo je napisao/la:
Fps na sonyu ti treba da bude 30.000 ako si radio u csu sa 90 zato što je 30 djeljivo sa 90, npr ja radim sa 200 pa mi je fps u vegasu 40
Objasnio.
Svaka cast,ubija movie prejako,premocno sve naj ocm 9-)

Post dobio aplauz od miire

movie je prejako uradjen. ima bas dobrih fragova kao od nea i pite ♥

svidjaju mi se tvoji movies inace

prejako, cener
ocekujem ubrzo jos koji movie
miire je napisao/la:
Ne znam brate zasto mi je ovoliko megabajta :r, puno sam rezo neki film, ono cut / paste, pa tu stavljo efekte i to.

Ove boje su mi nove, prije sam one koristio tamne, al' ove nove mi se svidjele, to sto ej tamno u nekim dijelovima movia, to sam i viidio, trebam malo tu boju prosvijetliti :)

Ovo kad slowmotioon radi, ne znam zasto steka, nikad prije nije :r.

Ty-
Svaka cas miire ocami prejako uživam gledajuci tvoje movie :r
------------------------------------------

- Sjecam se u osnovnoj , nisi znao movie maker pokrenuti heheh a sad ovo rasturaš zezam se :D ♥

Post dobio aplauz od miire

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.