riddle je napisao/la:
Ajde naci cu se i ja da odgovorim na tu temu. Meni gamers ima neku sentimentalnu vrijednost, ali mi je kvare neki pojedinci, tj. oni balavci koji ne znaju sta ce od zivota pa dodju ovdje da se izivljavaju.
Tu sam da bi dio ovoga funkcionisao. Medjutim, oduzima mi toliko vremena da ja to mogu nazvati Full-time poslom.
+1 !
Registrovao sam se ovdje samo radi otvaranja neke teme, ne'am pojma koje, i onda sam počeo malo češće dolaziti .. Šta ja znam, svidio mi se portal. Počeo sam pomagat' i zaradio stotinjak bodova što me je natjeralo da ostanem i da se družim ovdje
Nit' igram countera, nit' igram kakvih igara, što mi je vrlo žao jer kao posljedicu imam neodlazak na 1337 turnira, kafa, i čega već.
Nisam ovisan o ovoj stranici, Bože sačuvaj, ali sam svjestan da mi oduzima puno vremena. Međutim, samim pisanjem vijesti i pomaganjem članova ovog sajta , jednostavno mi se dan razvedri.. Šta ja znam .. Lijep je osjećaj kada nekome pomogneš.
Sada je škola stisla pa sve rijeđe dolazim ovamo ali uvijek napišem po par vijesti i probam pomoći onom kome mogu.
Da se dotaknem i mojeg zvanja od nekih (doduše veliki broj me tako zove

) "GAMERS.ba spamer". Znam da sam spamao prije, šta ću, činilo mi se furka imati velik broj postova .. Ali vas uvjeravam da sam za sve počinjene greške bio kažnjen (najviše od fatala, moram naglasit'

) sa banom.
Ovdje me, iskreno, najviše nervira broj maloumaca koji se petljaju u ono što ne znaju. Uzimam primjer sebe - ja se nikada ne petljam u podforumu Hardware jer se ne razumijem u to i nemam nikakvu namjeru (ni volju

) da naučim nešto o tome. S druge strane, redovan sam u podforumu Software & Konekcije jer se razumijem u to i milina mi je nekome pomoć
Također, ovim putem bih se izvinio svima koje sam ikada uvrijedio il' nešto slično, jer stvarno nisam imao namjeru. Prije sam (prije 1-2 godine) bio manji pa nisam "razmišljao", prvo sam pisao pa tek onda mislio šta sam ustvari uradio. Brzoplet sam, šta ću.
Izvinjavam se prvenstveno dotičnim osobama koje ne želim nabrajat', jer sam zbog njih u nemogućnosti da dođem na GAMERS.ba kafu .. Al' neka, ima vremena
bai !