Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

movie finished

300 pregleda · 25 odgovora · otvorena 09.12.2009. u 19:01

zasto ne upload na youtube

bice edit za kom

iskreno nesvidja mi se stopka

malo beze effecti !

miire FTW

al et trud samo trud
PRejak mowie Deagle OWNA !! 8-)
Srednja zalost, fragovi nisu nešto da budem iskren :) Efekti onako tu i tamo.
A jbo vas vise sk .... upload ba na youtube ....

ugl gledam nije loshe ...samo me strasno nervira sk vishe
Nije nesto specialno al eto gl za trud... dosta fragova sa turnira u GZu ako nisu i svi... ♥chuky n' chame
Odavno nisam bolji gledao movie, stvarno prejako uradjen.

A za ove postove iznad mene: Nije covjek kriv sto su svi lijeni i nemogu poslat dobrog killa.
svaka cast brate... extra odradjeno... fragovi su aj zdrao...
@7R4N3
ma nek ti moras na svakoj temi pametovati pa nek ide sve u qrac...
Na dd2 5 boja si razlicitih koristio, fps /fail, slow motion ftw ? brate poradi malo na slow motionu ... ovo k'o da slika po slika ide .. nako fragovi su dobri, muzika nije losa, scnya i nema ...
Sve u svemu veoma lose ... mozes ti to bolje, puno bolje
Meni se ovakvo svidja
Nesto za sto sam imao zivaca da odgledam do kraja, lijepo uradjeno, ima par greskica, al' sve izgleda fino . gl dalje
Boje - 1
Sync - 0.5
Fragovi - 3

Sve u svemu, ocjena 2.

Popravi sync, druge boje koristi, fps ti fuj, al' hajd' next movie boljii ?

Post dobio aplauz od miire

Pa eto nije los sad meni se svidja fin movie samo fps za cenera
Koja je ovo muzika...
Ne razumijem se toliko, al vidim da je loše. Samo nastavi raditi, nemoj da te ovo demotiviše.

5 za trud
miire je napisao/la:
Boje - 1
Sync - 0.5
Fragovi - 3

Sve u svemu, ocjena 2.

Popravi sync, druge boje koristi, fps ti fuj, al' hajd' next movie boljii ? :D
tvoj sync 0
tvoje boje fuj ?
ti nekome pametujes za movie ? pa bolan ako ti nemas sync za snimanje nemora znacit da svi moraju da se ugledaju na tebe
taylore nikako da te uputim na pravi put malo poradi na trudu i strpljenju to ti je kod movie najpotrebnije najlakse ti je ubacit isjeci kill i effecti samo trud i dobra osmisljenost sve u svemu soldina 6/10

Post dobio aplauz od miire

J**o vas SK štopa,3 godine da se očita!
Movie mi se nesviđa nikako!
Boje:fuj.
Efekti:fuj.
Kad je slow motion izgleda kao da ide slika po slika i užasno štopa.
Fragovi:Čista nula!Fragovi su shit.
Sve u svemu 2/10.
n0RdeN je napisao/la:
tvoj sync 0
tvoje boje fuj ?
ti nekome pametujes za movie ? pa bolan ako ti nemas sync za snimanje nemora znacit da svi moraju da se ugledaju na tebe
taylore nikako da te uputim na pravi put malo poradi na trudu i strpljenju to ti je kod movie najpotrebnije najlakse ti je ubacit isjeci kill i effecti samo trud i dobra osmisljenost sve u svemu soldina 6/10
Uredu, ti pokazi jedan svoj film pa pricaj.

Ja bar znam sta je sync, i pogledaj malo filmove moje, drugo pametujes ti i ostali ovi "moviemakeri" koji me nerviraju, naravno jedini nyonyo je momak koji zna pravit' bash movie i koji zna oko filmova, i sve se sa njim dogovaram.

Tako da cemo vidjet' tvoj movie kad bude

HF, ne citiraj.
miire je napisao/la:
Uredu, ti pokazi jedan svoj film pa pricaj.

Ja bar znam sta je sync, i pogledaj malo filmove moje, drugo pametujes ti i ostali ovi "moviemakeri" koji me nerviraju, naravno jedini nyonyo je momak koji zna pravit' bash movie i koji zna oko filmova, i sve se sa njim dogovaram.

Tako da cemo vidjet' tvoj movie kad bude :)

HF, ne citiraj.
ja cu ti samo reci znas li ti sta je prvo sync ? posto ja kad sam ucio od ljudi koji znaju sta je movie npr nyonyo ili bshz kad su oni meni pokazivali movie kako se prave ti nisi bio u planu.
2. Movie je u izradi znaci kod mene se nemoze movie uradit za 5 dana vec dugo vremena i truda da uspije ali ti samo nabijas nekom nesto ti prvo nauci igrat CS-a i to sve ostalo pa onda na lan dodji pa pokazi sta znas pa onda tek od tih fragova pravi movie bye dont citirat me
n0RdeN je napisao/la:
ja cu ti samo reci znas li ti sta je prvo sync ? posto ja kad sam ucio od ljudi koji znaju sta je movie npr nyonyo ili bshz kad su oni meni pokazivali movie kako se prave ti nisi bio u planu.
2. Movie je u izradi znaci kod mene se nemoze movie uradit za 5 dana vec dugo vremena i truda da uspije ali ti samo nabijas nekom nesto ti prvo nauci igrat CS-a i to sve ostalo pa onda na lan dodji pa pokazi sta znas pa onda tek od tih fragova pravi movie bye dont citirat me
Uredu je, nemam sta sa tobom pricat' Amare, ti si movie maker i nemam ja sta oko toga ..

Tebi svaka cast na svemu

~ Ja pravim movie iz dosade, da su naka takmichenja, pravio bih po 10 , 20 dana, normala

Al' ovu su movie 4fun, tako da mi nisu nesto bitni brate,

Morao citirat' sry
miire je napisao/la:
Uredu je, nemam sta sa tobom pricat' Amare, ti si movie maker i nemam ja sta oko toga ..

Tebi svaka cast na svemu :)

~ Ja pravim movie iz dosade, da su naka takmichenja, pravio bih po 10 , 20 dana, normala :)

Al' ovu su movie 4fun, tako da mi nisu nesto bitni brate, :)

Morao citirat' sry :)
ti dobro znas da sam ti i na vent rekao sam sta mi se ne svidja evo gledao sam ti sad ovaj pistol movie vec si malo potrefio sync ali dat cu ti ja par stvari na msn da vidis nesto vidjet ces koliko bude bolje radit a sto se tice mene i movie pitaj taylora on je gledao pa nek ti kaze

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.