Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HELP!!!!!!!!!

175 pregleda · 17 odgovora · otvorena 07.12.2009. u 23:07

Pozz, napravio sam veliku gresku, gledao sam nakav video na you2bu kako hackovat FCB Zynga Poker, i ajd to, pokusam, i sad nikako nemogu uc u Facebook ni sa jednog accounta

ne kontam

otvori mi se ova stranica.

bice i ss.

POMAGAJTEEE
hahahha pa ko te tjero' da hakas xD hahahaha,sad si j**o jeza u ledja , a jel ti se to pocelo pojavljivati tek nakon pokusaja "hakanja"
reto!
djesi hakeru.....:D
fr0zen je napisao/la:
hahahha pa ko te tjero' da hakas xD hahahaha,sad si j**o jeza u ledja , a jel ti se to pocelo pojavljivati tek nakon pokusaja "hakanja"
ak mos pomoc, pomozi, ak ne ne odmzazi.

BTW, dajem 50 bodova onome ko pomogne
_bela_ je napisao/la:
ak mos pomoc, pomozi, ak ne ne odmzazi.

BTW, dajem 50 bodova onome ko pomogne
ama pitam te jel ti se to pocelo desavati nakon sto si pokusao hakat ili i prije toga
~ Tako ti je kad hoces da testiras kiddie hack fazone ...
fr0zen je napisao/la:
ama pitam te jel ti se to pocelo desavati nakon sto si pokusao hakat ili i prije toga
poslije je****g 'hackanja'
silver je napisao/la:
~ Tako ti je kad hoces da testiras kiddie hack fazone ...
hahahha
iGod je napisao/la:
[email uklonjen]
bel1nd2
kk, fake je acc.

Sta da radim ??
CCleaner, Ocistio cookie, chace, ako nije to, onda radi hack ali korak po korak unazad -.- ako ni to neskontas fomrat pc
whahahah
Pa lik davno stavljao taj fazon, ja skino sve i pokrenuo kad kasnije ispalo da sam ukro 2 steam accounta
Lik mi uvalio keylogger i sjebo me
FAIL
Ja mislim da ce te to nauciti pameti da se vise ne bavis tim "sranjima" ...Mozes samo sebi problema naci nista vise ...

Ne samo sebi vec i drugima ... !!! (:
Jarane teška situacija, ali evo probaj ove savjete, možda si dobio ban na IP adresu, ako ti je statična IP, onda se nemožeš konektovat sa tog računara, ako nije, samo se diskonektuj pa ponovo konektuj, i probaj ući na fejs. A opet možda ti je dao ban na računar, mislim probaj promijeniti naziv kompijutera ili formatiraj PC, ali stavljaj drugačije postavke pri install, nego što si dosad radio. E sad nezz moželi ti preko hardware dat ban, to čisto sumnjam, na osnovu nekog kodnog imena matične ili proc, mislim da je to nemoguće, ugl probaj prva dva savjeta, trebalo bi upaliti....
obrisi kukije
i nemoj vise isprobavat te wannabe hakerske fazone
od hakeru ooo, neces moci uc 2,3 dana jedan jaran isto srao tako nije mogao uc 2,3 dana...možda si ti teži slucaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.