Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Z

128 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.12.2009. u 16:12

- lock & del da ne bude spama -

Eo, jos jedna retardirana tema, al fakat imam velik problem i cim neko pomogne nek admin lock & del. Eo trazim vec sat vremena em po google-u em po stranici da skinem WINDOWS LIVE MESSENGER 9 FULL, i ne mogu nigdje naci, tj. nadjem ja, ali dolazi drugi problem, kada downloadam (probao preko 2 browsera (mozilla i opera)) ne mogu da dovrsim download (stigne do 95%-99%) i to je to, eo kao na slici:
sddsa.jpg

Znaci, sad il je do mene problem sto ne mogu nista skinuti, il njima nesto serveri ne valjaju, znaci probao sam i preko brothersoft, cnet, softpedia, officielna stranica, ma nista ne moze, a neki RS linkovi sto imaju na g.ba su istekli i ne rade vise... Eh sad, ako neko zna negdje, ili ako moze uploadat na rapidshare/megaupload/speedyshare - nebitno , tu instalaciju msn-9 full. bio bi zahvalan. I eto jos bi zamolio da ne whine-ate ovuda i da ne stavljate glupe postove, hvala.

@RYA - TY , RADI !
Klik^^

Evo ja sam ti uploadala svoj..

Np.. Hocu aplauz..
pa nemoj skini sa http://www.msn.com tamo imas Setup tezak 1.1 MB , i kada to pokrenes , onda ti ide instalacija msna
AR33FHOTHOTHOTHOT je napisao/la:
pa nemoj skini sa http://www.msn.com tamo imas Setup tezak 1.1 MB , i kada to pokrenes , onda ti ide instalacija msna
Kontas naci ne radi ne mogu downloadat bas taj dodje do 95%

@Rya - skidam, ty.

@Hudini - e j**i ga, sad ti pametan, ne kontas.

@iwdn - znam ja da je on najjaci, al jarane ovaj sam zagotivio sad
Skini 8.5 BETA, najjači .. najstabilniji, nek je beta. Pwna.
Njotzee je napisao/la:
Kontas naci ne radi ne mogu downloadat bas taj dodje do 95%

@Rya - skidam, ty.

@Hudini - e j**i ga, sad ti pametan, ne kontas.

@iwdn - znam ja da je on najjaci, al jarane ovaj sam zagotivio sad
pa taj ti se msn i ne instalira uposte tako... vec ti se otvori specijalno prozor od msna 9.0 :S , et pokusaj pa ces vidjeti ccc
Iskljuci scanner ili firewall od antivirusa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.