Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Exorcism - Istjerivanje demona(dzina)

294 pregleda · 33 odgovora · otvorena 06.12.2009. u 22:45

Vjerujete li u ovo, da li je neko nekada prisustvovao takvoj vrsti obreda.
Koje je vase misljenje o ovome...
4rm4n1 je napisao/la:
Jesi l' ti svjestan kakvu si glupost provalio?

Ponavljam, dok ne vidim - NE vjerujem.
Dok ti nevidis ? eo brate oticemo kod tog covjeka,da ti pokaze par njegovih videa ....

I dok neosjetis na svojoj kozi
SPECTR3 je napisao/la:
Da vjerujem , ima Hodza u Tuzli to radi , dozvoljava da se prisustvuje tome ..
Gledao sam to na TV-u , uvede je u posebnu sobu , pocne uciti Hadise iz Kur'ana , a osoba se pocne tresti , povracati , vristati , trzati se etc ..
Jednostavno vjernik bi trebao vjerovati u to , jer Bog i salje lose dzine da ovladaju nama , te cinimo losa djela .
Ah da , citao sam knjigu o tome , zove se " Razgovor sa Dzinom " , knjigu je vrlo tesko naci , a ima dosta toga poucnog u njoj .. Uglavnom govori o zivotu Dzina , sjecam se da zive puno duze nego ljudi , da ih ima posvuda , nacini na koji mogu uci ..
Definitivno vjerujem ..
Pozdravz0r
Hadise iz Kur'ana
HAHAHAHAHAHAHAH OJ ALLAHU HHAHAHAHHA STO SE ISMIJAH AHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA

EDIT : Meni drug prico uso dzin u njeg' i on slomio nogu natjero ga dzin da skoci kroz prozor
Pokazo mi oziljak na koljenu.
Zakljucak :
Vjerujem u Sejtane / Dzinove / Menele / Demone / Paladine (jer ima moc istjerivanja demona)
FGB je napisao/la:
Nepostoji.

Ima svakakvih emisija ali kako ces ti reci da li samo glume ?

Sve dok mi se ne desi ili vidim nekog ocima da mu se deshava nista

Btw to je krscanska stvar, oni to najvishe napuhavaju, Britanci i Ameri kenjatori

@ a cuj ovih dole prico mu ovaj onaj i vjeruju

Sta da ti je reko da je pisho sa bosmala vi bi mu vjerovali, joj ima svakakvih
E pa vjeruj da postoji. Meni neki blizak je imao problem s tim, vjeruj da je itekako stvarno.

I jos mi je pricao kad je isao hodzi gledao je unutra kada je hodza istjerivao dzine iz jedne cure. Uglavnom hodza je ucio nesto a neki drugi glas iz cure se derao i govorio nesto u smislu necu da izadjem, neces me natjerati, a tijelo cure se izvijalo.

Itekako postoji.
FGB je napisao/la:
Nepostoji.

Btw to je krscanska stvar, oni to najvishe napuhavaju, Britanci i Ameri kenjatori

Jarane, po vjeroispovijesti sam musliman, i vjerujem da postoje meleci i džini... To mi Kur`an nalaze.
Nisam ti ja onaj musliman koji bira ono sto mu odgovara i za to govori da je istina, a da ono sto mu ne odgovara odbacuje i da govori da nije istina.
FGB je napisao/la:
Nepostoji.

Postoji , prisustvovao sam jednom od istih!

Vjerujem, osjetio na svojoj kozi, vidjeo , uvjerio se , cuo / sluso od starijih !

Iskreno , vjerujem i znam da postoji!
4rm4n1 je napisao/la:

Brate ajmo ja i ti kod njegovog havera da ga slusamo, mozda nas nasmije

Nekontaju da ti je to sve u glavi, on tebe ubjedi da si glup, i ti si glup sljedeca 2 dana, koji su to primitivci ja nemogu da vjerujem, sam je koperfield rekao, ja samo masu ubjedim u ono sto nevide i tako radi svoje trikove, sve mu je to iluzija samo pravi budale ljude koji gledaju ono sto im on predaje

A ovo Dzin ovaj onaj to je samo pokupljeno iz davnih vremena kada su se ljudi bojali bogova, postovali su ih i bili su im svetinja, danas nije tako ali odredjeni ljudi hoce da bude tako, zato ima ovakvih cuj vidio duha blago nama
Benjooo, kakve su ovo "strucne" teme Naravno da postoji, jer se svako bice sastoji od tijela i dushe.. Gledao sam ove nashe muslimane, ali i krscane, otprilike se sve svodi na isto- VJERU.. Sejtani/demoni udju u tijelo, ucis neke sure, onda sejtan pobudali u tebi, i izgledas kao da imas napad epilepsije..
4rm4n1 je napisao/la:

Jesi ti svjestan glupsone koju si ti glupost provalio..

E moje dijete daj odrasti vise
je napisao/la:
Dino a.k.a Schulz reko i otiso u legendu ... :

Čovječiji mozak je ograničen , a glupost nije !
4rm4n1 je napisao/la:

4rm4n1 stari moj... čovjek se uopće nije provalio..

Nego je očigledno da ti ne vjeruješ u to, a mislim da bi trebao.. I još jedna stvar.. Vjeruj mi da postoji. Peace
Istina i je i to postoji !!!
Gledao sam na video kasetu snimljenu ovdje kod nas na USK u jednom dzamiji...Svi koji su mislili da nest' tako ima u njima(dzin) mogli su prijaviti se i doci na taj dan u dzamiju.Na toj video kaseti u dzamiji je stojalo jedno 50ak ljudi u safovima,ispred njih je bio hodza koji je ucio Kur'an ! Covjek kako duze uci,tako covjek u kojem nesto ima pocne da se trese,klima i sl.Onda mu osiguranje primakne se i drze ga,a iz njega dzin prica,psuje,vrijedja hodzu i govori da prestane uciti Kur'an,medjutim ovaj nastavlja cijelo vrijeme da uci(a dzinima to smeta).Nakon nekog kratkog vremena(sve dok hodza uci Kur'an)dzin zeli napustiti tijelo te osobe i onda ga pitaju na koji nacin zeli da izadje(probiju prst iglom,krv potekne,on izadje i slicno...)Prije nego izadje iz tijela tog covjeka,pitaju ga ko je zasluzan za to sto je on usao u tog covjeka i ko je to podmetnuo i on naravno sve "oda",samo da vis' hodza ne uci Kur'an i da izadje van...

Et' ukratko ;)
znaci ISTINA JE !
FGB je napisao/la:
Nepostoji.

nije to krscanska stvar....uzmi malo pa procitaj..u islamu se takodje spominju Dzini...cak ima i nekih podvrsta dzinova...bla, bla.. ne zanima me to jer je to sve sranje i glupost..i ne zelim pretjerano da se smaram...mnoge stvari u zivotu religija ne moze opisati niti objasniti..zivio nas drug darwin...9-)
koliko znam niko se nije vrati odozgo da kaze kako je u raju i paklu...svako ima svoje i to postujem..ali od toga posti,idi u crkvu/dzamiju nema nikakve vajde...
archie je napisao/la:
E pa vjeruj da postoji. Meni neki blizak je imao problem s tim, vjeruj da je itekako stvarno.

I jos mi je pricao kad je isao hodzi gledao je unutra kada je hodza istjerivao dzine iz jedne cure. Uglavnom hodza je ucio nesto a neki drugi glas iz cure se derao i govorio nesto u smislu necu da izadjem, neces me natjerati, a tijelo cure se izvijalo.

Itekako postoji.
Znash kako ja to tumacim, nemozesh ti mene ubjedit u ono sto ja " necu da vjerujem ", ako ja imam u glavi da jabuka nije na stolu nemozesh ti mene ubijediti da je ona tamo

Tako stvari funkcionishu, jebote neki dan gledam "Hounted Houses" kofa stavila dvoje ljudi i govori im bla bla sada cu ga istjerat iz kuce, tam vam odjednom im rece eto ga sjedi izmedju vas tam vam na kraju ga kofa otjera, a znash sta su ovo dvoje radili kada im je rekla da je izmedju njih NISTA! nisu se ni pomjerili da pogledaju, da pokusaju nesta, ne oni su sebi stavili u glavu tu je neki imaginarni lik kojega se boje i koji mora otici

naravno nemogu ni ja tebi reci to su gluposti ali u mojoj glavi to ne postoji i nijedan hodja,priest il ko vec me moze ubjedit da postoji, nije mi se x puta u kuci desilo da se okrenem kada sam sam mislim da je neko tu, zakljucavam vrata sva misleci da je neko prisutan, i koje je objasnjenje ? duh ? yea right evo sada dok ti pishem post u sobi sam bez svjetla samo monitor gori okrenuo sam se preko ledja 7 puta da vidim ima li koga, a znash zasto ? pokusavam da zamislim nekoga, " duha" bilo koga, pokusavam sebe ubjediti da je tamo neko, ali ustvari tu nije niko

Eto ti otprilike obrazlozenje kako ja gledam na te stvari ali naravno vi vjerujte u sta hocete

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.