Diskusija
[TUT] Making Tag Justice
965 pregleda · 30 odgovora · otvorena 06.12.2009. u 18:33
FGB je napisao/la:
Nemoj molim te, ti da radish sa pen toolm uradio bi i ovaj rad, a koristiti pen tool je smjesno, prelagano tj
Ovo sto si ti napisao je oke jer clanovi nece da traze nista ali ima isti il slican tut na dev artu, samo bezveze pishesh ovdje niko ni neradi u PS u
I ne zajebava te skener neg je to vrh papira uvje ces imat one sjene, jedino da crtash sta hocesh na sredini papira
Ovo sto si ti napisao je oke jer clanovi nece da traze nista ali ima isti il slican tut na dev artu, samo bezveze pishesh ovdje niko ni neradi u PS u
I ne zajebava te skener neg je to vrh papira uvje ces imat one sjene, jedino da crtash sta hocesh na sredini papira

Decko pogledaj malo na DA moje crteze koji su pen toolom crtani pa onda nesto pricaj
Justice je napisao/la:
Mrsko mi bilo 2 puta skenirati, lijen sam znas. 
Decko pogledaj malo na DA moje crteze koji su pen toolom crtani pa onda nesto pricaj

FGB je napisao/la:
nemam ja sta gledat, ja sam prekuco to, aj sada da napishem tut ljudima
Justice je napisao/la:
oke ^^
FGB je napisao/la:
Joj je***u majku sve sam sjebo sada ^^, btw jesam reko nice tut ? nije jednostavno sve ovo poredat u ovaj okvir
Mislim da ljudima vise treba onaj dio kojeg se nisi dotaknuo kako treba . . (burn,dodge, sminkanje 3d slicice koja se dobije pred kraj(finishing touches))
Ovo u neku ruku nije potpun tutorial bez toga, dovrsi, i bice 10/10.
hvala justice, j**o te dobro si mogao stavit tut otkad ti tražimo i molimo se za ovo. HVALA
rulF je napisao/la:
Mislim da ljudima vise treba onaj dio kojeg se nisi dotaknuo kako treba . . (burn,dodge, sminkanje 3d slicice koja se dobije pred kraj(finishing touches))
Mada ce biti prilike i za to.
Prejak TuT !
Stvarno svaka cast za ovo sto si uradio !
Pomoglo mi je , ne samo meni mnogima
<3
Stvarno svaka cast za ovo sto si uradio !
Pomoglo mi je , ne samo meni mnogima
<3
Justice je napisao/la:
Nevidim potrebu bas neku za tim, valjda svi znaju baratati time, to je jedna od najlaksih stvari u PS-u burn, dodge,blending itd.
Nigdje vise :/
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.