Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HD wallpapers - zafalilo

723 pregleda · 33 odgovora · otvorena 05.12.2009. u 14:48

Pozdrav,

Naravno, svi mi, korisnici windowsa(racunala) trebamo kakav lijep wallpaper da nam ukrasi radnu povrsinu. Takodjer drzanje jednog te istog wallpapera dugo vremena dojadi, pa imamo potrebu za novim.

Prije se nisam susretao s nestasicom wallpapera, bilo ih je enormno mnogo.
To je sada proslost, dobio se novi monitor kojemu je optimalna rezolucija 1920x1080, pa ga na toj i drzim . .
Nazalost, wallpapera takve pa i vece rezolucije nema mnogo u odnosu na 1600x1050 i manje rezolucije.

Koristio sam 2-3 wallpapera par mjeseci, pa dojadilo, trazio, nisam mogao naci nesto sto mi odgovara, pa iz tog razloga dizem ovde temu.

Od vas trebam da u svome postu ostavite 1-2 1900x+ wallpapera.
Ne linkove od stranica kao d'art i slicno, samo direktan link za wallpaper koji se vama svidja . .

Wallpaper koji ostavim na desktopu(koji mi se najvise svidi) dobiva 42 boda od mene 

Ispunjen zahtjev = aplauz
Spam post, post nevezan za temu = šamar

Monitored by riddle.

Ovo se do sada koristilo
http://www.ewallpapers.eu/World/Croatia/Plitvice-waterfalls.html
http://www.ewallpapers.eu/Sports/NBA/Dwight-Howard.html

Zamolio bi da ne postavljate slike u [img] kodu, pokvaricete izgled foruma, prevelike su . .
Thumb ili direct link samo.
I bez XXX sadrzaja, racunalo koristi citava obitelj.

edit:
Pa kome ja govorim? Pa znam i za euwallpapers i za sve ostale, ali nemogu provest pola godine sve ih pregledavajuc, gledao sam, nisam nasao mnogo, zato trazim od vas 1-2 wallpapera koja se VAMA svidjaju -.-

Ja bi vas banovo -.-

ty:
armani,lenox,miire,cntr,vucko,xplosion,xeon(tema)
Sjecam se da je jednom smokii digao temu da je on skupljao tokom svog boravka na dartu najbolje wallpapere koje je vidio.

Dat cu link ako nadjem a ako ne najbolje je da se njemu javis.

Sjecam se da je bilo predobrih wallpapera cak mi jedan od tih sad stoji na desktopu.
Evo i od mene dva fina wallpapersa, nadam se

1.

2.

pa evo imas jednu veeeliku grupu HD wallpapera na DA (customization>wallpaper>HD/widescreen)
x ovdje
LenoX_ je napisao/la:

Desni klik View image ♥
Ovaj sam sebi stavio odmah ....
Najjace sto sam imo na ekranu ikad
codex je napisao/la:
Cuj pola godine ccc, eo za 15sec naso

http://www.ewallpapers.eu/search_size/1920x1080-HDTV-1080i

Evo i Google Images jbt

Tema nepotrebna jer ne znate je***i search koristit
Malo malouman?

Euwallpapers sam prekopo doslovno svaku sliku pregledo . .
Nasao 2 wallpapera koja sam koristio ovih par mjeseci, i ta 2 mi dojadila!

I ovo sto trazim da stave, pa kontam, mozda bude lucky punch, pa neko postavi wall koji ce mi valjat !

Post nepotreban jer neznas je***o citat!
rulF je napisao/la:
Malo malouman?

Euwallpapers sam prekopo doslovno svaku sliku pregledo . .
Nasao 2 wallpapera koja sam koristio ovih par mjeseci, i ta 2 mi dojadila!

I ovo sto trazim da stave, pa kontam, mozda bude lucky punch, pa neko postavi wall koji ce mi valjat !

Post nepotreban jer neznas je***o citat!
Djete drago jel ti vidis koliko slika rezolucije koje trazis izbaci na eu i Google images a ti kazes nisi ih mnogo naso a tamo tonu walla svaki prejak a ti dizes temu zbog 2 walla !

Prvo se naucit ponasat pa svoje lijene prstice pokreni i nauci google koristit !

Ne odgovaram dalje, kad budes zreliji onda mozemo porazgovarat, ovako nema potrebe sa ovom nafuranom lijenom (de)generacijom...
codex je napisao/la:
Djete drago jel ti vidis koliko slika rezolucije koje trazis izbaci na eu i Google images a ti kazes nisi ih mnogo naso a tamo tonu walla svaki prejak a ti dizes temu zbog 2 walla !

Prvo se naucit ponasat pa svoje lijene prstice pokreni i nauci google koristit !

Ne odgovaram dalje, kad budes zreliji onda mozemo porazgovarat, ovako nema potrebe sa ovom nafuranom lijenom (de)generacijom...
Boze glupana -.-

Jesam ti vec reko da nisam mogo nac dobar wallpaper? Da nacrtam?

Nije problem kvantitet, nego kvalitet . .

Od tisuce wallpapera na d'artu, googlu(pictures), euwallpapersu, i ostalim free wallpapers stranica sto se mogu nac na googlu, ja sam uspio nac 2 wallpapera koja su mi se svidjela da stoje na desktopu, oba bila na euwallpapers . .

I kako se meni nista ne svidja(ocito), dizem vamo temu, nek proberu 1-2 wallpapera, a ne da mi daju iste linkove koje sam vec pretrazio, neka dadnu wallpaper-dva, pa da pogledam sta njima valja, probacu ih na desku, i aBd nac nesto sto mi odgovara!

Dosta te je vise, dizes mi zivac bezveze.
ev' i od mene

kad je beg bio cicija ? nadam se da ti se sviđa...
rulF je napisao/la:
Boze glupana -.-

Jesam ti vec reko da nisam mogo nac dobar wallpaper? Da nacrtam?

Nije problem kvantitet, nego kvalitet . .

Od tisuce wallpapera na d'artu, googlu(pictures), euwallpapersu, i ostalim free wallpapers stranica sto se mogu nac na googlu, ja sam uspio nac 2 wallpapera koja su mi se svidjela da stoje na desktopu, oba bila na euwallpapers . .

I kako se meni nista ne svidja(ocito), dizem vamo temu, nek proberu 1-2 wallpapera, a ne da mi daju iste linkove koje sam vec pretrazio, neka dadnu wallpaper-dva, pa da pogledam sta njima valja, probacu ih na desku, i aBd nac nesto sto mi odgovara!

Dosta te je vise, dizes mi zivac bezveze.
Izvini na citiranju, ali zamolio bi te da mi das ovaj wallpaper iz tvoje galerije jako mi se svidja : http://www.gamers.ba/galerija/6389/15656/
pls ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.