Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Miš

435 pregleda · 34 odgovora · otvorena 03.12.2009. u 22:47

Znaci sutra aBd kupujem novi pacov negdje na Carsi pa da vas pitam koji bi mi bio najbolji to jest ako znate neke dobre prodavnice na Carsiji ili barem neke miseve koji su dobi.
(SAMO DA SE ZNA NE TRAZIM NIKAKAV EXTRA GAMING MIS SAMO DA SE MOZE NORMAL KORISTIT HVALA)
----------------------------------------------------------------------------
edit
sad mi Edix za ovaj pa i nije los kaze oko 30KM
Ja bi ti preporucio inteli 1.1 ja ga licno korstim :) , mis je prejak :)
Pa jednostavno kupis neki obični laserski miš,ako nećeš za gaminga , ne vidim razloga zašto tražiš mišljenje ako nećeš za gaminga
imas u Plusu, na Skenderiji i gaming i te obične miseve
sry na drugom postu,refresho
Ne kupuj miš po tome što ti drugi kažu, nego fino odeš u radnju i vidiš koji ti najbolje leži ..

Kažu ti svi sad uzmi DeathAdder, ti odeš, uzmeš ga, zezneš se, jer ti ne leži dobro u ruci
imas u Plusu, na Skenderiji i gaming i te obične miseve
Uzmes neki majkrosoftov nebitno je koji, misevi su odlicni

Al jedna od najbolje po meni je inteli 1.1a :$
A ti vidi
Houdini je napisao/la:
Ja bi ti preporucio inteli 1.1 ja ga licno korstim , mis je prejak
Znal neko gdje ga mogu kupit i koliko kosta ?
TeroweNth je napisao/la:
Znal neko gdje ga mogu kupit i koliko kosta ? :)
ma imas u plusu .. kosta negdje oko 20-25 km :)
Ma za kantera nisu misevi sa previlikim dpi max 1600...
Kupi neki koji se tebi svidja negledaj izgled i te gluposti pogledaj kakav ti je za ruke....Meni lezi Steelseries kinzu optical...nije mi saka velika odgovara mi lijepo....A inace nevolim velike miseve...al opet probam kad kupujem...Ja cu kupiti sad steelseries optical kinzu meni je super mis...

al na tebi je pa vidi sta ces:P
bilo koji laserski mis ce ti koristit, cemu tema :S
Houdini je napisao/la:
ma imas u plusu .. kosta negdje oko 20-25 km :)
Ne lupaj. Ja iso, gledo ne mozes nigdje naci ni 1.1 ni 3.0. Ja obiso citav grad uzduz i poprijeko.

Otiso u plus kaze lik odavno ih ne nabavljaju. Tako isto i i Uni-expert i jos nekim manjim prodavnicama.

Kolko para mislis dati za mis???
Rapter je napisao/la:
Ne lupaj. Ja iso, gledo ne mozes nigdje naci ni 1.1 ni 3.0. Ja obiso citav grad uzduz i poprijeko.

Otiso u plus kaze lik odavno ih ne nabavljaju. Tako isto i i Uni-expert i jos nekim manjim prodavnicama.

Uni expert, ima intelli ... @ topic Ue na carsiji ...Odes dole imas i MS-.ove miseve ... kkthxbai
Rapter je napisao/la:

Silence..
Vato je napisao/la:
Uni expert, ima intelli ... @ topic Ue na carsiji ...Odes dole imas i MS-.ove miseve ... kkthxbai
Neki dan dole iso (to je ona UE ispod cevabdzinice Zeljo) pitam imajul intelli 3.0. Kaze covjek nema, odavno ih ne nabavljamo.

Eo jaro najizdrzljiviji mis ikada
http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=16

Neces se pokajati....
Rapter je napisao/la:
Neki dan dole iso (to je ona UE ispod cevabdzinice Zeljo) pitam imajul intelli 3.0. Kaze covjek nema, odavno ih ne nabavljamo.

Eo jaro najizdrzljiviji mis ikada
http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=16

Neces se pokajati....
E'o fkt :S na sajtu sad gledam ... nema ... a bilo je Bgm :/ Steta, prejaki misevi, ja imam nedje u plakaru intelli 1.0A ... pozutio, al radi xD
"Meni lezi Steelseries cimbu optical...nije mi saka velika odgovara mi lijepo....A inace nevolim velike miseve...al opet probam kad kupujem...Ja cu kupiti sad steelseries optical cimbu meni je super mis"

Babe ti si luud.

on topic :

Kupis si mis, koji ti odgovara ne ? Odes u market, pogledas, opipas i kupis (:
aLmo je napisao/la:
"Meni lezi Steelseries cimbu optical...nije mi saka velika odgovara mi lijepo....A inace nevolim velike miseve...al opet probam kad kupujem...Ja cu kupiti sad steelseries optical cimbu meni je super mis"

Babe ti si luud.

on topic :

Kupis si mis, koji ti odgovara ne ? Odes u market, pogledas, opipas i kupis (:
editovao sam kinzu:):P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.