Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sramota

340 pregleda · 35 odgovora · otvorena 03.12.2009. u 20:35

OK , znaci mnogi moji prijatelji su ovdje pa i ja odlucio da pogledam sta se radi , pogledam online listu , vidim ima preko 300 online...pitam prijatelja kako da upload sliku na profil , on kaze moram kupiti ili skupiti bodove , mislim ... boze pomozi. Hocete samo pare , dzaba prdovodit vrijeme ovdje na gluposti ...

a evo i jedan prijedlog , znaci promjenite domain od sajta http://hocemopare.ba , a moto neka vam bude

Gdje nista nije dzabe !

Nije uredu , hocete gaming site , a ustvari put za pare , okidate pare od ove djece sto roditeljima kradu telefone i novcanike kako bi vama ovdje poslali nesto , da bi kupili neku opciju , koja bi ustvari trebala biti besplatna na pravom gaming siteu ...
Samo mi odgovori: Da li neko tu djecu tjera da se registruju na gamers?
Dezinformacija.
Kapitalizam batice
Pravila foruma: 1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.

Jel njih iko tjera da provode cijeli dan na gamersu ? Provode ga zbog sebe ..

-.-"

EDIT: Ne trebaju ti bodovi da promijenis sliku profila ..
Sto puta su vam rekli, OVDJE SE NIŠTA NE MORA !

NIKO TE NE TJERA DA KUPUJEŠ PREMIUME
da bi stavio sliku u profil ne trebaju ti bodovi.
reLoaded je napisao/la:
Samo mi odgovori: Da li neko tu djecu tjera da se registruju na gamers?
Eo ja cu > Nooo !

Jel se iko dosad bunio za site ? [ Nije ]

ma , bjezie swi ste vi isti , djeca kradu jer ih vi navucete ovdje ... odrastite , idite napolje a ne samo ovdje trosite pare i gledanje u display
ExoBabe je napisao/la:
ma , bjezie swi ste vi isti , djeca kradu jer ih vi navucete ovdje ... odrastite , idite napolje a ne samo ovdje trosite pare i gledanje u display
Sta ces ti onda u nasem svijetu? Zalutao? Il fake-as malo profil?
Mozes ti i bez para sve to uzet
Potrudis se , dobijes bodova , imas shop u kojem kupujes bodovima a ne parama ko sto si ti mislio.

cao
ExoBabe je napisao/la:
Pa šta čekaš? Idi odavde, živi život! Juhuu, punim plucima. k'man!!

Zar ti je tako teško priznat da si dobio pogrešne informacije? :S

On piše W umjesto V i nekome govori da je dijete. To pišu samo one cure sa IQ ispod 10. -.-
lol pa vi swi djeca... ja se mozda izgubio , vi ste odavno izgubljeni ...
FosiL_ je napisao/la:
kume ima i dobrih ljudi na sajtu zato ne seri !
Šta mu objašnjavaš ? Vidiš da se regao prije 2 min. i već je počeo da serrrre ..
mogu ti rec da si donekle upravu,ali ne u potpunosti...ovdje smo radi druzenja i zabave,a ne postoji nijedan site koji "ne uzima pare"!
Kupiti ili skupiti - kljucno...
Tebi ako se pare ne daju(silne pare pfff) fino pisi vijesti, pomazi drugima, zaradi par aplauza.
Ja taman otvorio temu i kontam:"Eh da nesto pametno procitam.", a ne ovo...
Vidim ne znas ni sta je domena :*
slusaj bolan i ovaj site se mora od nekih para odrzavati zar ne ,ko ce placati hosting domena,bog mozda,pa ne padaju pare s neba,site mora biti nekako profitabilan da bi se mogao odrzavati
prvo ajdole nemoras kupovat te bodove mozes ih zaradit posteno pisuci vijesti recenzije i pomazuci ostalim clanovima sajta svojim znanjem, tako da si sad nesto nepotrebno uzvalio nije ti to trebalo
ti si dezinformisan momak ;)
raspitaj se bolje pa se izvini hahahha;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.