ja sam bio u staffu i nije istina da smo pili kafu.. 3 dana nisam spavao sve ukupno 8 h da bi ti na kraju mi nesta srao da sam zabusavao...
1.dosao sam u petak u 7h u csi da pomognem i sve je kasnilo od vuka pa do opreme,racunare iz visiona smo dobili u 23h petak (preveozio sam 8 monitora i tastature&misheve u svom autu) nakon sto smo umrezili racunare dosao sam kuci u 3 h
2.u subotu sam dosao u 8 h,racunari iz avalona su dosli oko 10 i dok smo ih umrezili bilo je 12 h
3.sto se tice tog jednog racunara nismo mu nista mogli da zbog restrikcija
4.citav dan sam trcao sredivo miseve,sluske i ostalu opremu
5.niko od staffa nije jeo do 4 h do naseg mecha
6.taj dan sam otiso kuci u 11(dok je manda ostao u csi i tu spavao)
7.misheve,tastature,sluske,podloge nije bio duzan org.da nabavi
8.momci iz mostara su dolsi da pomognu u org. qeswec-a(dok su sarajliije samo srale i zalile se na org.)
9.racunari su bili sranje zato sto je vazda bilo lopova i bice(zeko je dao prosle godine kompove i maznuli su mu graficku...)
ps. sljedeci put se vise angazuj,a manje pricaj
1.dosao sam u petak u 7h u csi da pomognem i sve je kasnilo od vuka pa do opreme,racunare iz visiona smo dobili u 23h petak (preveozio sam 8 monitora i tastature&misheve u svom autu) nakon sto smo umrezili racunare dosao sam kuci u 3 h
2.u subotu sam dosao u 8 h,racunari iz avalona su dosli oko 10 i dok smo ih umrezili bilo je 12 h
3.sto se tice tog jednog racunara nismo mu nista mogli da zbog restrikcija
4.citav dan sam trcao sredivo miseve,sluske i ostalu opremu
5.niko od staffa nije jeo do 4 h do naseg mecha
6.taj dan sam otiso kuci u 11(dok je manda ostao u csi i tu spavao)
7.misheve,tastature,sluske,podloge nije bio duzan org.da nabavi
8.momci iz mostara su dolsi da pomognu u org. qeswec-a(dok su sarajliije samo srale i zalile se na org.)
9.racunari su bili sranje zato sto je vazda bilo lopova i bice(zeko je dao prosle godine kompove i maznuli su mu graficku...)
ps. sljedeci put se vise angazuj,a manje pricaj