Dakle ovako.Otprilike prije 10 mjeseci sad dobio navedeni mis i tastaturu(nenavedenu).Problem se javio otprilike 2 mjeseca poslije dana dobicanja.Evo ovako : mis mi pocne da stopa i moram ga resetovati na tipku ispod njega (vec zakljucujete da je bezzicni).To mi se desava svako 20 min ili rjedje.Pa nekad stvarno iznervira recimo u csu ili neznam ni ja.Dakle nemojte pisati mjenjaj baterije ili neke gluposti.Jucer sam uzeo nove baterije i odmah nakon pola sata vec se to desilo.Ako neko zna kako da rijesi problem neka javi.Posto nisam pri bodovima molim admina da nagradi aplauzom.
Drajveri su mi dosli uz mis i tastaturu pa mislim da nije do drajvere.
BTW: tipka reset mi ja sva isarana,svime i svacim sam je pritiskao (sarafcigeri,drvene i hemijske olovke,makaze,usb stickom,kljucevima i ne znam ni ja sam vise cime
Drajveri su mi dosli uz mis i tastaturu pa mislim da nije do drajvere.
BTW: tipka reset mi ja sva isarana,svime i svacim sam je pritiskao (sarafcigeri,drvene i hemijske olovke,makaze,usb stickom,kljucevima i ne znam ni ja sam vise cime
probaj da ga rastavis, kod vecine microsoft miseva sarafi se nalaze ispod nozica, valjda je i kod istog tako. Provjeri kontakt baterija, malo pregledaj da nije nesto ocigledno (tipa da nema nabubrenih kondenzatora, ili kablova koji nisu spojeni kako treba) Sve upucuje na to da ces morati da ga zamjenis :/