Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

POker

142 pregleda · 12 odgovora · otvorena 30.11.2009. u 14:34

da li neko zna link za skidanje cheat za zinga poker
Lol ? Igraj normalno j**o te cheat
jaki7 je napisao/la:
ak mozes pomoc pomogni ak nemozes nis onda
zaboravi svi su lazni cheatovi bgm
Haha, samo pokusajte trazit cheat - jedino na sta mozete naici je keylogger. Al' oni koji traze cheat nista bolje i ne zasluzuju.
Ako budeš negdje downloadao cheat, naići ćeš sigurno na keylogger, a i neće ti raditi!

najbolje ti je sam napraviti, knjigu u ruke i uči!
AZA je napisao/la:
Ima se može se

see picture

Niko nema 'vakav cheat
ahahah ,a sta je to u cosku gdje pisu cipovi 4k i nes
mrsho je napisao/la:
ahahah ,a sta je to u cosku gdje pisu cipovi 4k i nes
pa nema ti kao u svojim chipovima ovolike pare, samo možeš ući na sto koji hoćeš i dok ti je cheat upaljen imaš ovoliko para, al brzo te skontaju i banuju. Moraš pametno igrat s' ovim
AZA je napisao/la:
pa nema ti kao u svojim chipovima ovolike pare, samo možeš ući na sto koji hoćeš i dok ti je cheat upaljen imaš ovoliko para, al brzo te skontaju i banuju. Moraš pametno igrat s' ovim :-[
Ovo nije chit ;) i nemojte pametovati djabe to ti je program ukucas 900000000000000000000000000000000000 i bude ti tu al ces qurac sjesti da igras :D u mene je jaran iz Tuzli kupio od Turcina chit 500$ platio sjedis i igras pokera normalno,kada pokrense onda obiljezis koga da krades i lagano mu skida s racuna a on i newidi :D ;) chit postoji,ja sam ga vidio,nemoze se skunuti na netu djabe ;) mozes jedino da platis :D ja imam za PokerStars Chit :D xD :) ali niko nece da uzima pokerstars cipove :D dat cu za 100km 100biliona xD
H4midovic je napisao/la:
Ovo nije chit i nemojte pametovati djabe to ti je program ukucas 900000000000000000000000000000000000 i bude ti tu al ces qurac sjesti da igras u mene je jaran iz Tuzli kupio od Turcina chit 500$ platio sjedis i igras pokera normalno,kada pokrense onda obiljezis koga da krades i lagano mu skida s racuna a on i newidi chit postoji,ja sam ga vidio,nemoze se skunuti na netu djabe mozes jedino da platis ja imam za PokerStars Chit xD ali niko nece da uzima pokerstars cipove dat cu za 100km 100biliona xD
mislis ??

Moj jaran ima to skino fino i igra normalno...ja mu vidio danas..
Ozbiljno ti govorim...moze se sa neta skinut'

:]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.