Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cod4 punkbuster

65 pregleda · 4 odgovora · otvorena 30.11.2009. u 14:20

pozz .

Zanima me zasto mi kad udjem na bilo koji server pise Punk Buster banned this server ip bla bla... i nikog nema na serveru..

a kad hocu da udjem na neki server gdje ima ljudi cim mi udje na server odma izbaci error server disconected.

eh sad ja sam cuo da je mozda do punkbustera i da ga moram update , ali ja neznam kako : (

moze li mi neko objasniti kako to ide pls.
odes na www.evenbalance.com onda nadjes cod4 e onda kliknesSoftware Updates: Download.Onda kliknes Pbsetup i spustis dole i kliknes For All Windows Games onda ides download xD.onda pokrenes Pbsetup.exe kliknes addgame call of duty 4 i onda check for updates
lutalica99 je napisao/la:
odes na www.evenbalance.com onda nadjes cod4 e onda kliknesSoftware Updates: Download.Onda kliknes Pbsetup i spustis dole i kliknes For All Windows Games onda ides download xD.onda pokrenes Pbsetup.exe kliknes addgame call of duty 4 i onda check for updates
hvala puno , to sam uradio i sve je uspjelo . eh sad opet na tom serveru gdje sam igrao kad udjem non stop mi ovo dole izbacuje i nakon nekog vremena zastopa, jeli ovo do mene ili je do servera?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.