Pozdrav svima!
Ovo je moj prvi post, pa odma' problem!
Evo sta se dogadja sa nesretnim multiplayerom.
Instalirao sam iogru prije par dana, sve apdejtovano i krekovano na 1.7. Cim sam krenuo da se konektujem na servere (trazio sam pod "cracked servers"
, poceo me izbacivati sa
"Server disconnected"
Probam opet, negdje nije islo, a negdje sam uspio upasti. Poslije par trenutaka dobijem zloglasni Punkbusterov error
[81354]
, "corrupted memory", ili tako nekako.
Pregledao sam sijaset foruma i vidio da tu gresku ljudi obicno dovode u vezu sa:
1.) PB nije apdejtovan; PB nije aktiviran u "Administrative Tools";
2.) Los Crack;
3.) Los Serial;
4.) Windows firewall problemi
5.) Ovdje na forumu vidim i vrsta konekcije;
Probao sam sljedece:
1.) Instalirao PB nanovo, uradio apdejt; U "Administrative Tools" stoji i za PB-A i za PB-B "automatic" i "started";
2.) Trazio drugi krek, ali izgleda kao da su svi na netu isti (datum: 7/5/2008);
3.) Promijenio serijal u igri, zamijenio ga "validnim"
4.) Firewall dozvoljava COD i PB;
U rjesavanju sam najblize dosao iskljucivanjem Firewalla prije ukljucivanja igre; Onda sam uspio "nakalemiti" i dvije runde, prije nego sto sam se vratio na pocetak: "Server disconnect". Nisam od toga ni uspio upasti na neki od servera.
Molba je, cini mi se, jasna: Sta da radim? Pomagajte, dobri ljudi!
Zivili,
H.
P.S. OS je WinXP.
Ovo je moj prvi post, pa odma' problem!
Evo sta se dogadja sa nesretnim multiplayerom.Instalirao sam iogru prije par dana, sve apdejtovano i krekovano na 1.7. Cim sam krenuo da se konektujem na servere (trazio sam pod "cracked servers"
, poceo me izbacivati sa "Server disconnected"
Probam opet, negdje nije islo, a negdje sam uspio upasti. Poslije par trenutaka dobijem zloglasni Punkbusterov error
[81354]
, "corrupted memory", ili tako nekako.
Pregledao sam sijaset foruma i vidio da tu gresku ljudi obicno dovode u vezu sa:
1.) PB nije apdejtovan; PB nije aktiviran u "Administrative Tools";
2.) Los Crack;
3.) Los Serial;
4.) Windows firewall problemi
5.) Ovdje na forumu vidim i vrsta konekcije;
Probao sam sljedece:
1.) Instalirao PB nanovo, uradio apdejt; U "Administrative Tools" stoji i za PB-A i za PB-B "automatic" i "started";
2.) Trazio drugi krek, ali izgleda kao da su svi na netu isti (datum: 7/5/2008);
3.) Promijenio serijal u igri, zamijenio ga "validnim"
4.) Firewall dozvoljava COD i PB;
U rjesavanju sam najblize dosao iskljucivanjem Firewalla prije ukljucivanja igre; Onda sam uspio "nakalemiti" i dvije runde, prije nego sto sam se vratio na pocetak: "Server disconnect". Nisam od toga ni uspio upasti na neki od servera.
Molba je, cini mi se, jasna: Sta da radim? Pomagajte, dobri ljudi!

Zivili,
H.
P.S. OS je WinXP.