Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

COD4 Multiplayer-Error 81354

75 pregleda · 4 odgovora · otvorena 26.01.2010. u 17:02

Pozdrav svima!

Ovo je moj prvi post, pa odma' problem! :) Evo sta se dogadja sa nesretnim multiplayerom.

Instalirao sam iogru prije par dana, sve apdejtovano i krekovano na 1.7. Cim sam krenuo da se konektujem na servere (trazio sam pod "cracked servers";), poceo me izbacivati sa

"Server disconnected"

Probam opet, negdje nije islo, a negdje sam uspio upasti. Poslije par trenutaka dobijem zloglasni Punkbusterov error

[81354]

, "corrupted memory", ili tako nekako.

Pregledao sam sijaset foruma i vidio da tu gresku ljudi obicno dovode u vezu sa:

1.) PB nije apdejtovan; PB nije aktiviran u "Administrative Tools";
2.) Los Crack;
3.) Los Serial;
4.) Windows firewall problemi
5.) Ovdje na forumu vidim i vrsta konekcije;

Probao sam sljedece:

1.) Instalirao PB nanovo, uradio apdejt; U "Administrative Tools" stoji i za PB-A i za PB-B "automatic" i "started";
2.) Trazio drugi krek, ali izgleda kao da su svi na netu isti (datum: 7/5/2008);
3.) Promijenio serijal u igri, zamijenio ga "validnim"
4.) Firewall dozvoljava COD i PB;

U rjesavanju sam najblize dosao iskljucivanjem Firewalla prije ukljucivanja igre; Onda sam uspio "nakalemiti" i dvije runde, prije nego sto sam se vratio na pocetak: "Server disconnect". Nisam od toga ni uspio upasti na neki od servera.

Molba je, cini mi se, jasna: Sta da radim? Pomagajte, dobri ljudi! ;)

Zivili,

H.

P.S. OS je WinXP.
- prvo 1.6 pa 1.7
AJSNIGRUTIN je napisao/la:
Jesi li instalirao patch 1.6 ?
ne mere se 1.7 instalirat prije 1.6 izbaci error :)

~Imam ja Multiplayer Crack za cracked servers, moram ga nac samo, ako zelis :)
@Benio,.Ajsnigrutin:

Igra je dosla patchovana-barem kaze da je patch vec tu...Prvo sam pokusao tako, kako je igra dosla, a onda sam deinstalirao, pa opet instalirao sve patcheve (i dodao crackove).

@MeetYourMaker:

Ma zelim, naravno, ako ti nije mrsko ;)

Zivili,

H.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.