Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Da li je ovo istina?

747 pregleda · 21 odgovor · otvorena 14.05.2006. u 17:25

Jucer mi prica prijatelj kako je vidio nekog lika pod nickom bU da igra cod2 na bihnetu(i bio je dobar)i pitao ga je:
Jeli to pravi bU-ovaj kaze da jeste
otkud ti cod2-presto sam cs!!!!
e sada zelio bih da znam da li je to istina(i da Ado da svoj odgovori na ovo),i sta vi mislite o ovome?
eo spawna doso kod mene na rahat lokum i igramo super marija sta mislite o tome
ccc DEBILNE teme prvo koga interesuje jel Ado igra cod2....pustite lika nek suta sta hoce
Ado juce sam te vidio u Merkatoru kupujes sojin hljeb,jel istina da Ado jede kukuruzu,ado molim te odogovori na ovo pitanje,i sta vi ostali mislite o ovome>

ccc
ado jede rahat LOKUM,moram i ja to jesti,vidiio sam ga voza se na PONIJU,moram i ja sebi jednog nabaviti,DEBILI jedni !
ma ebo holivud ba
bu slavniji od klinta
i whana join your fan club bU !!
pa dokle ce ovaj 4um biti samo spamanje .. Koga boli qrac jel ado igra ili ne..
igro CoD UO sa "bU"om
Ma nick ... ne treba oko toga ni raspravljati ... moj kradu ihihih ... al eto stas tu kad im se svidja! Sto je najgore moras se s njima raspravljati, a 100% si ubjedjen da ga imas duuuugo vremena! Ljudi koji ga kradu nisu znali za pc kada sam igrao cs i koristio ovaj nick ... stas!
ma gdje jos neces vidjeti kradu nickove loze se ... jednostavno bolesna raja
haha sigurno je on
               trilly je napisao/la:
hajmo sad svi preci na cod2 kad je i on !!!

R O F L
jao ado prestao igrati CS! izvrsavam samoubistvo veceras.
ma kakvi veceras, odmah!
joa postali ste pravi novinari za svaku sitnicu vi nesto napisete. Aj molim te napisi mi u koliko bU SATI IDE spavat hitno je
zadnji komentar nidje veze, ali su prethodni jaki

a dobro ba... svakakoj djeci je bU uzor, idol... svaki trenutak proveden u online igranju sa njim, za njih je svetinja

pustite ljude da uzivaju hahha
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bit cu poznata jaaaa nit cu poznata jer sam sinoc vidjena kako pleham c0de

hahahaha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.