Pozdrav. zanima me da li kod nas ima kupit alienware podloga, da li su kvalitetna, kakva su vasa iskustva s njima ako je neko imao, te da li su trazene. Hvala unaprijed, izvinjavam se ako sam postavio temu u pogresnom podforumu.
Diskusija
alienware
156 pregleda · 2 odgovora · otvorena 28.11.2009. u 22:24
Ja sam imao priliku igrati na alienware slusalicama , dizajn slican ko Steelseries 5hv2. Znaci zvuk je extra , plastika od slusa extra . Sigurno su i drugi proizvodi takvi . Samo za podloge ne znam .
Uglavnom ne vjerujem da ces naci tu opremu u sarajevu ili okolici . Mozes jedino narucit preko neta. Jedini minus za ovu marku imam sto su cijene pre skupe
.
Uglavnom ne vjerujem da ces naci tu opremu u sarajevu ili okolici . Mozes jedino narucit preko neta. Jedini minus za ovu marku imam sto su cijene pre skupe
.
ako se dobro sjecam, alienware je prodavao custom fUnc podloge, nekada ih je bilo u bih za kupiti, i bile su "must have" sada mislim da ih niko ne prodaje vise. www.func.net ako te zanima vise, bilo ih je u linksu u hrvatskoj prosle godine
i da, posto ih vjerovatno neces naci, najslicnije podloge su ti steelseries S&S i razer destructor
i da, posto ih vjerovatno neces naci, najslicnije podloge su ti steelseries S&S i razer destructor
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.