Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba FragMovie Intro by miire.

712 pregleda · 22 odgovora · otvorena 27.11.2009. u 18:38

Dobro vecher i BŠMO !!

Eh' nakon sto sam demoe nabavio i sve, snimio sam fino sve, stavio efekte, samo cekam rulF - a da mi uradi u PhotoShopu nickove i to ..

Ovaj intro sam danas napravio, taj ce intro biti' na "Gamers.ba FragMovie".

Gamers.ba FragMovie - INTRO - by miire

Traje 1minut i 33 sekunde, nisam htio vishe, dosta, a movie ce trajat' oko 6 i neshto minuta.

~ Svaki komentar je dobro dosao, ty.
VioleN je napisao/la:
Neznam odakle vam pravo da stavljate naziv Gamers.ba?

@Mire: Pa isto kao da stavis: Microsoft movie, Facebook movie bez prava autora. To ime je zasticeno autorskim pravom, te moras autora pitati da koristis to ime.

@vlex: ?!?

@Terrowenth: Sto ti mislis da meni smeta? Ja samo kazem da je normalna drzava, za to moze biti tuzen. Meni je movie sasvim ok i dobar, al zar trebam ko vas vecina da napisem post "10/10", il danas ste na svaku bajramsku temu pisali: BSMO BSMO BSMO, ne bi li dobili 10 FANTASTICNIH BODOVA.
To nikad nece skontat. Djabe im objasnjavas.

@ Intro..

fail, font uber low, -10/10. Mislim ipak, ovo nije referat o historiji Engleske, niti pises neki low emo blog. Crop ocajan, muzika isto! Editing, sync,..

No hard feelings but..
ScandaL je napisao/la:
To nikad nece skontat. Djabe im objasnjavas.

@ Intro..

fail, font uber low, -10/10. Mislim ipak, ovo nije referat o historiji Engleske, niti pises neki low emo blog. Crop ocajan, muzika isto! Editing, sync,..

No hard feelings but..
Znam dobro da me hejtash, pricas vLexu nesto tamo da nemam pojma oko pravljenja movia (:

Ali, uredu je.

Ovako sync ? Sync sam gdje se moglo, nemoj tako pricat' nikakav nije ovo referat, normalan intro, neki tekst i to je to.

Kasnije starring, koji cu ubrzat' znam da je sp0r, al' ono je ipak ko neki test.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.