Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najskuplja auta na svijetu - UNIŠTENA - :(

299 pregleda · 22 odgovora · otvorena 26.11.2009. u 18:19

Pogledajte, ja nemogu da vjerujem :

http://www.youtube.com/watch?v=AaiVERE05rY

Najgore mi je kad sam vidio Bugatti Veyrona skrhanog :S
Tužno.

Šta reći, nije žvaka za seljaka

Šta vi mislite ?
Zao mi auta i onih sto su ga pravili,

KAKAV GA KONJ VOZA FUJ!

Post dobio šamar od vLexinho

nemislim nista.. cisto preseravanje..

al bas ono iskreno...
:r:r:*:*

Post dobio šamar od vLexinho

bmk meni neko da pokloni i nako havarisano ja bi ga uzeo napravio bmk i vozio haahha 

Post dobio aplauz od LudaCris

Smiješno, rly.

- Šta mislite kako je većina vozača završila ? Je**š auto, je**š život. Šta onda je**t' od to dvoje ?

Post dobio aplauz od spY

Za 2 minute se pregledali cijeli klip od 4 minute  New world wonders on g.ba

ontopic: Iskreno bmk.Bogati ljudi sa ovakvim autima pjani i sta se desi.Umre neka osoba,dijete ili neko drugi.Zbog pjanih bogatih ljudi sa mLogo brzim autima  this is bullshit dude...

Dont citirati me! 

Post dobio aplauz od vLexinho

Onom liku cijela stangla kroz auto prosla... Da mi je znat' kako mu je to uspjelo -.-"
EmchO je napisao/la:
Za 2 minute se pregledali cijeli klip od 4 minute :o New world wonders on g.ba

ontopic: Iskreno bmk.Bogati ljudi sa ovakvim autima pjani i sta se desi.Umre neka osoba,dijete ili neko drugi.Zbog pjanih bogatih ljudi sa mLogo brzim autima :-X this is bullshit dude...

Dont citirati me! :D
Koji ga je qrc kupovo kad ga nezna vozit, jbo ga on, sto kazes, samo nevini ljudi nasradaju od ovakvih debila, eno vidis na kraju videa pise kako je onaj zadnji zuti Ferrari ubio 18-godisnjeg momka.

:/
EmchO je napisao/la:
Za 2 minute se pregledali cijeli klip od 4 minute :o New world wonders on g.ba

ontopic: Iskreno bmk.Bogati ljudi sa ovakvim autima pjani i sta se desi.Umre neka osoba,dijete ili neko drugi.Zbog pjanih bogatih ljudi sa mLogo brzim autima :-X this is bullshit dude...

Dont citirati me! :D
A da ja slucajno ovo nisam prije gledao ?
geni je napisao/la:
Onom liku cijela stangla kroz auto prosla... Da mi je znat' kako mu je to uspjelo -.-"
hahahahhaha

I ja crk'o od smjeha kad sam vidio ocam.

Ono je za Ginisevu knjigu Debila :D :D :D

Oni ljudi sto su ga kupili, imaju para i za popravljat, a Boga mi i za kupit novi.

Tako da, od gledanja nema nista, a i boli njih qrac jesul slupana il nisu.:-X
Sve dok nisu moja boli me ku**c, iskreno.
Pa sta se cudis ? U drugoj zemlji nije cudno vidjeti ovako dobro auto a slupano , zasto ?
Takvi su standardi ostalih zemalja , ljudi imaju da kupe ovo auto , a udesi su nesto sto se desava i nama i drugim zemljama , tako da ces ta skupa auta , cesto vidjeti razbijenog .
Al' najgore je ono kad " tata kupi auto sincicu , pa ovaj malo vino malo koka kola pa skupa kola i slupa se sa autom :/
Eto odakle to , tako da - nista cudno .

~ Ti dole , ne sastavljaju se rucno 'ebo ga ti , masina to napravi , a tvoje je sta ces radit' sa njim . Nema vam cega bit' zao :/
da da on ce da voza bugatia i da nema kasko , ne budi lud 9-)
voze ga bogatashi a pogine nedužni ljudi... tako je uvijek !

Alkohol, alkohol, alkohol i neoprezna vožnja... ubija
SPECTR3 je napisao/la:
Pa sta se cudis ? U drugoj zemlji nije cudno vidjeti ovako dobro auto a slupano , zasto ?
Takvi su standardi ostalih zemalja , ljudi imaju da kupe ovo auto , a udesi su nesto sto se desava i nama i drugim zemljama , tako da ces ta skupa auta , cesto vidjeti razbijenog .
Al' najgore je ono kad " tata kupi auto sincicu , pa ovaj malo vino malo koka kola pa skupa kola i slupa se sa autom :/
Eto odakle to , tako da - nista cudno .

~ Ti dole , ne sastavljaju se rucno 'ebo ga ti , masina to napravi , a tvoje je sta ces radit' sa njim . Nema vam cega bit' zao :/
žalosno je :/

žao mi auta neki ljudi su se potrudili da ih naprave

a ko j**e vozače, 98% ih je preživjelo
Mnoga auta unistena , mnogi zivoti oduzeti . Koga boli briga za ova auta sto su unistena . Imaju para za popravku , neki mogu kupit 1337 ovakvih' . Luksuz je to brate . Budi zadovoljan onim sto imas .
Jerane,

Mogu oni imaju para boli ih briga a sto skoro "cijela" Afrika i drugi kontinetni gladju boli njih briga !
Pored njih covjek moze umrijeti od gladi ili zedzi a oni nece trepnuti okom.Umjesto da makar nesto od onog auta (u parama)doniraju oni odu i kupe jos bolja.Stvarno tuga
_bela_ je napisao/la:
žalosno je :/

žao mi auta neki ljudi su se potrudili da ih naprave

a ko j**e vozače, 98% ih je preživjelo
Neki su se potrudili i da ih prodaju ,tako da njima ovo neznaci nista

Ovo je divljanje po cesti.

Auto je nekad bilo samo da mos otic negdje a da ne ides pjehe...sad se to pretvorilo u prepucavanje fabrika ko ce napravit bolja auta a u sustini ih samo neki mogu sebi priustiti..! Cemu takva auta....jadno

fico ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.