Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kurban Bajram [27.11.'09]

4.285 pregleda · 317 odgovora · otvorena 26.11.2009. u 12:38

c/p sa moje stare teme

Neka ovo bude "zvanicna" tema za sutra a.B.d.

Znaci,Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanovima portala islamske vjeroispovjesti,i da Bajram provedu sto je vise moguce u "kulturnom" nacinu bez glupiranja i da se cuvaju jer sutra ce svega biti.

Administracija Gamers.ba

U ovoj temi mozete pisati gdje cete sutra i sl. samo bez raspravljanja i nekog psovanja,neka malo i spama ali neka bude kulturan 
Bajram Serif Mubarek Olsun svim ljudima islamske vjeroispovijesti.

Post dobio aplauz od spY

E ovako :$

Sutra cu ustati, odem na bajram namaz, vratim se cestitam najblizim, nadjemo se nas jedno 20 hawera u 10 sati, zapalimo bajramske topove  budemo do 2 zajedno i svak svojim putem, e onda idemo nas 4 5 jarana da uzimamo alkohol, trave kuraca palaca, za bajram, ako bude onako kao sto sam planirao :$ Bice mi najjbolji bajram ! :$

BSMO brate moj ♥ zovem te, ili ti mene :]

Post dobio aplauz od spY

NEK MIRIŠU AVLIJE
NEK SE SVAKO RADUJE
ŠIROM BOSNE PONOSNE
NEK SE PJEVA BAJRAM JE !

BSMO =)))

Post dobio aplauz od spY

BSMO

Dabogda imali dosata Bajram Banke

Evo ja klanjam u Stocu u damiji u centru grada...

Post dobio aplauz od spY

BLAZZE je napisao/la:

Sutra cu ustati, odem na bajram namaz, vratim se cestitam najblizim, nadjemo se nas jedno 20 hawera u 10 sati, zapalimo bajramske topove :) budemo do 2 zajedno i svak svojim putem, e onda idemo nas 4 5 jarana da uzimamo alkohol, trave kuraca palaca, za bajram, ako bude onako kao sto sam planirao :$ Bice mi najjbolji bajram ! :$

Nevalja ti to alkohol trava ,... za bajram :)
Bajram serif Mubarek Olsun svim gamerima islamske vjeroispovijesti 

Sutra se aBd kolje kurban, u mom slucaju krava 

Post dobio aplauz od spY

Sretan Bajram želim svim onima koji ga slave

Post dobio aplauz od spY

kdx_ je napisao/la:
Nevalja ti to alkohol trava ,... za bajram 
Mah, znaju vecina da ja nisam neki vjernik, zato mi to i ne predstavlja nes... al necu bas puno piti 

BSMO i tebi 
Bajram Serif Mubarek Olsun svima , da ga provedemo u zdravlju i rahatluku , onako kako treba , a ne opijajuci se po nekim klubovima slusajuci one huha Stoje i one pevacice .
Jos jednom BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN .
Jedva cekam mamin Burek : PP

Post dobio aplauz od spY

BLAZZE je napisao/la:

Sutra cu ustati, odem na bajram namaz, vratim se cestitam najblizim, nadjemo se nas jedno 20 hawera u 10 sati, zapalimo bajramske topove  budemo do 2 zajedno i svak svojim putem, e onda idemo nas 4 5 jarana da uzimamo alkohol, trave kuraca palaca, za bajram, ako bude onako kao sto sam planirao :$ Bice mi najjbolji bajram ! :$

Kako je kul otic' napit' se, smotat' joint za Bajram.

^.^

al' et' do tebe je, ja nemam nista s tim (:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim pripadnicima Islamske vjeroispovijesti !!

Post dobio aplauz od spY

~Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanovima muslimanske vjeroispovjesti 
~ i dajte ba da se opametimo da ne pijemo za Bajram , jbg glupo je sa nase strane al et 

Post dobio aplauz od spY

BSMO Wertu brate ♥

Post dobio aplauz od spY

Sretan Bajram svima koji slave 

Post dobio aplauz od spY

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim clanovima portala islamske vjeroispovjesti.. Sutra standardno, prvo porodica, a za navecer cemo vidjeti..

Post dobio aplauz od spY

sretno vam bilo!

molim samar jedan pliz 

Post dobio aplauz od spY

Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanovima gamers.ba koji slave

Post dobio aplauz od spY

Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanovima portala islamske vjeroispovjesti . Pamet u glavu. Bajram je praznik koji svi trebamo da provedemo u krugu porodice a ne da se napijemo i neznamo kud idemo.

Post dobio aplauz od spY

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.