- Juce mi je lago adsl , restartovo sam modem...
Kada sam se kreno da konektujem stoji mi "Connecting through WAN Mini port (pppoe)"..i onda tako stoji jednu minuttu i izbaci mi Error 678: "the remote computer did not respond. For further assistance."
Pokusao sam opet restartovat modem , provjerio sam sve kablove,sve je uredu...zvao sam adsl da pitam u vezi ovog problema..Rekli su mi da idem disabled , enable ..
No imam jedan "x" na Local Area Connection 2..
Rekli su da ne smije biti taj "x" i da ga se moram rjrsiti nekako..sve sam pokusavo al' nemoze..I josh su mi rekli da izbrisem neke drivere i da opet instaliram drivere od mrezne kartice...al' medjutim ja nemam taj cd...
Sta sad ? Kako da rijesim ovaj problem ?
Nagrada premium g.ba i 2 KM kredita ..
Hvala unaprijed svima i molio bi admine ili moderatore da ne brisu temu..
#
Nije ovo moj problem vec od jarana??[ Zamolio me je da ja dignem temu umjesto njega (: ]
EDIT : samo da kazem da kod mene juce nije lagalo , a kod ovog mi jarana lagalo..
Kada sam se kreno da konektujem stoji mi "Connecting through WAN Mini port (pppoe)"..i onda tako stoji jednu minuttu i izbaci mi Error 678: "the remote computer did not respond. For further assistance."
Pokusao sam opet restartovat modem , provjerio sam sve kablove,sve je uredu...zvao sam adsl da pitam u vezi ovog problema..Rekli su mi da idem disabled , enable ..
No imam jedan "x" na Local Area Connection 2..
Rekli su da ne smije biti taj "x" i da ga se moram rjrsiti nekako..sve sam pokusavo al' nemoze..I josh su mi rekli da izbrisem neke drivere i da opet instaliram drivere od mrezne kartice...al' medjutim ja nemam taj cd...
Sta sad ? Kako da rijesim ovaj problem ?
Nagrada premium g.ba i 2 KM kredita ..
Hvala unaprijed svima i molio bi admine ili moderatore da ne brisu temu..
#
Nije ovo moj problem vec od jarana??[ Zamolio me je da ja dignem temu umjesto njega (: ]
EDIT : samo da kazem da kod mene juce nije lagalo , a kod ovog mi jarana lagalo..

nemogu da napravim konekciju da se loguje preko ikonice znas nego automacki mi je logovano cim dodjem na komp
neka nazove 1422 prijavi Smetnje trazit ce username i pw i dodju sutradan odma oni i naprave ;D tako su i meni
a zna se desiti pocesto. Ako nista uradi onaj kako zovu global(massive) restart iskljuci modem iz struje raskopcaj ga svog i ostavi 15 minuta da stoji , tako modem "zaboravi" sve sto je znao