Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

malomrtveOo

577 pregleda · 49 odgovora · otvorena 23.11.2009. u 16:52

10+h, Mish samo (bez skice), skica mi je uzela 2h najmanje

Photoshop CS2 mada nema to veze nikakve sve sto koristim je Pen tool + Basic brush

FGB je napisao/la:
Jedina greska u ovoj slici za razliku od predhodne je ta sto nije HD

I da hocu tako male popravke nemogu da napravim

imam 100 layera i sve mi je po 2 3 piksela, mada oblik lica je takav kakv jeste nisam ni mislio da izgleda full Anime sto sephi voli

Hocu da ova izgleda malo realnije
Samo da si joj guzu uoblicio <3
Bolesno... U pozitivnom smislu...
slika, ko slika

dobro uradjeno, ipak si ti papa

ajd papa sada
Prejako 10+

Samo jos guzu uoblici, da se vidi ono, posto je majca pri dnu ravna skroz, ako me kontas
torQ7u je napisao/la:
Samo da si joj guzu uoblicio <3
Jebiga brate nisam pravio sliku da na nju dr***e

Post dobio aplauz od wcKd

Odlican, dosta bolji od proslog. Kosa za 10 =)
FGB je napisao/la:
Jedina greska u ovoj slici za razliku od predhodne je ta sto nije HD

I da hocu tako male popravke nemogu da napravim

imam 100 layera i sve mi je po 2 3 piksela, mada oblik lica je takav kakv jeste nisam ni mislio da izgleda full Anime sto sephi voli

Hocu da ova izgleda malo realnije
Lice nisi fino tonirao. Oblik glave bi mogao biti bolji. Kosa bi mogla biti bolja, neprirodnog je oblika, te izgleda kao da si je izrezao sa neke slike. Lijeva ruka nije fino separirana od ostatka tijela, lijevi rukav se razlikuje od desnog i lijeva saka trebala bi biti bolja. Malo je zafrkano nacrtati prste na desnoj saci, pa primjecujem da si odustao od toga.

S druge strane, poza je odlicna. Figura je odlicna i toniranje tijela i docaravanje detalja na dzemperu je odlicno ispalo. Okruzenje je takodzer odlicno. Osvjetljenje si isto fino uradio, medzutim nema sjena, i crtez izgleda nesto manje realan. I naravno - odabir boja je skoro pa perfektan. Ova ljubicasta pri dnu malo strsi, ali ok je.

Sve u svemu, obecavajuci rad. Skicu sacuvaj, i odradi je kada budes nabavio kakav tablet. Usput, mali redizajn logoa nije na odmet.

Post dobio aplauz od LudaCris

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.