Diskusija
malomrtveOo
577 pregleda · 49 odgovora · otvorena 23.11.2009. u 16:52
izgleda pravo nevino svaka cast
ocjena 10
ocjena 10
FGB je napisao/la:
Jedina greska u ovoj slici za razliku od predhodne je ta sto nije HD
I da hocu tako male popravke nemogu da napravim
imam 100 layera i sve mi je po 2 3 piksela, mada oblik lica je takav kakv jeste nisam ni mislio da izgleda full Anime sto sephi voli
Hocu da ova izgleda malo realnije
imam 100 layera i sve mi je po 2 3 piksela, mada oblik lica je takav kakv jeste nisam ni mislio da izgleda full Anime sto sephi voli
Bolesno... U pozitivnom smislu...
slika, ko slika 
dobro uradjeno, ipak si ti papa
ajd papa sada

dobro uradjeno, ipak si ti papa

ajd papa sada
Prejako 10+
Samo jos guzu uoblici, da se vidi ono, posto je majca pri dnu ravna skroz, ako me kontas
Samo jos guzu uoblici, da se vidi ono, posto je majca pri dnu ravna skroz, ako me kontas
torQ7u je napisao/la:
Samo da si joj guzu uoblicio <3
Post dobio aplauz od wcKd
Odlican, dosta bolji od proslog. Kosa za 10 =)
FGB je napisao/la:
Jedina greska u ovoj slici za razliku od predhodne je ta sto nije HD
S druge strane, poza je odlicna. Figura je odlicna i toniranje tijela i docaravanje detalja na dzemperu je odlicno ispalo. Okruzenje je takodzer odlicno. Osvjetljenje si isto fino uradio, medzutim nema sjena, i crtez izgleda nesto manje realan. I naravno - odabir boja je skoro pa perfektan. Ova ljubicasta pri dnu malo strsi, ali ok je.
Sve u svemu, obecavajuci rad. Skicu sacuvaj, i odradi je kada budes nabavio kakav tablet. Usput, mali redizajn logoa nije na odmet.
Post dobio aplauz od LudaCris
Drama rad <3
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.