Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji mish da kupim

689 pregleda · 32 odgovora · otvorena 10.05.2006. u 00:08

znatel koji je najbolji gaming mouse da ga kupim posto ih ima dosta pomozite pls
nazovi neku comp radnju i pitaj koliko kosta najbolji mish koji imaju, a oni kad ti kazu nesto puno velku cijenu ti im reci: u j***m vam m**ku u pi**u, pa to je preskupo ^^

zjbvm se, mx518 ili razer diamondback
sam odluci
uzmes od frenda jedan mis npr..

razer diamondback
mx518 i igras sa njima..

i koji ti bolje pase tebi taj kupis
Bash danas gledam u Plusu :
Razer Coperhead...... maloprodajna 174km, a
Logitech G7........212km(tako nesto),

ps. Uzmi Logitech MX518 i dobru podlogu........
teme bile 1000000 puta odes na trazi (desni cosak)napises npr najbolji mish ili tako nesto i nadzes
ljudi z*** tih stvari dobijaju ban mozete vidjeti ovdje :
http://www.gamers.ba/novatemahelp.php
onaj sto ne bjezi od macki

btw kupi mx518 il G7 ako imas para

a sad fakat ozbiljno uzmi...

...opticki
Inteli 1.1 strasni mis kosta 25 do 30 km,neces se pokajati.
cilj je za male pare kupiti nesto solidno,lako je napisati kupi razer kupi mx 510 ili 518,nijedan od tih nije ispod 90 100km.
I kad se nasekiras nece ti biti zao da ga par puta udaris od zid

Zadnji edit: 10.05.06 u 00:43:50

Luc!fer je napisao/la:
Inteli 1.1 strasni mis kosta 25 do 30 km,neces se pokajati.
cilj je za male pare kupiti nesto solidno,lako je napisati kupi razer kupi mx 510 ili 518,nijedan od tih nije ispod 90 100km.
I kad se nasekiras nece ti biti zao da ga par puta udaris od zid

par puta....
.quiT je napisao/la:
teme bile 1000000 puta odes na trazi (desni cosak)napises npr najbolji mish ili tako nesto i nadzes
ljudi z*** tih stvari dobijaju ban mozete vidjeti ovdje :
http://www.gamers.ba/novatemahelp.php

ti im kazes :/
kupi RAZER coperhead ako imas para, ako nemas kupi Logitecj mx518, uz Razer coperhead dobijes gratis podlogu. a mis ti kosta 188 km
ljudi vi ste malo rtd. prvo onaj ko postavlja ovakve teme je moron najveci.. ne moze ti neko rec koji ces mis koristit sam odluci to ,to je isto koda ti neko kaze neces je**t tu zenu nego onu tamo, a drugo ovi sto odgovaraju na ovakve teme su spameri ovakvih tema je bilo 3843 i svaki odgovor je isti: uzmi u prijatelja isprobaj ih i odluci, kupi mx518 jeftiniji je zapravo ne kupi razera dobijes podlogu...idete mi na *****
Pogledaj u podrumu mozda nadjes kojeg ...
Prvo pljunes jedno 200 KM i kupis razer coperhead i uz njega fina i podloga gratis dodje ...
Ako nemas para idi u merkator imas tamo miseva po 20 KM i sto su vec rekli nece ti biti zao udariti ga par puta od zid kad po***dis ...
Razer Diamondback
Razer Copperhead
-------------------------------
Logitech G5
Logitech G7
-------------------------------
Jedan od ova 4 sigurno se neces prevariti !
Destruct je napisao/la:
ljudi vi ste malo rtd. prvo onaj ko postavlja ovakve teme je moron najveci.. ne moze ti neko rec koji ces mis koristit sam odluci to ,to je isto koda ti neko kaze neces je**t tu zenu nego onu tamo, a drugo ovi sto odgovaraju na ovakve teme su spameri ovakvih tema je bilo 3843 i svaki odgovor je isti: uzmi u prijatelja isprobaj ih i odluci, kupi mx518 jeftiniji je zapravo ne kupi razera dobijes podlogu...idete mi na *****

loser...

pa sta sad ko nisam mu dobro reko.. ne moze on igrati sa misom koji njemu ne odgovara a kosta 200km..sta ce mu onda..

evo ja igram sa 1.1 25 km .. pa mi je strasan mi ..

ne treba mi ni razer ni mx...za sada

Destruct je napisao/la:

Slazem se stobom, svaki dan se postavljaju sve glupjlje teme a neke (kao sto je ova) se ponavljaju po 10234 puta...
Odes u DIDAKTU kod Robot Komerca u Hrasnom,
imas tu MX misheva i Stil Pada da kupis, cijene su ispod 100KM.
npr. MX518 i StilPad oko 90 KM !!!
DTK Computer 5 KM !!! N A J E B O lji mish na svijetu !!!
kako retardirana tema,haj sto je retardirana nego sto se postavlja svakod dana

nemoj nista ni kupovat dedem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.