Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MW2 U Sarajevu

211 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.11.2009. u 18:21

Zanimame gdje se ima kupiti orginal mw2 za pc nemojte govoriti mozda u bbi mozda u robot nego gdje ste sigurni da ima.

Ja sam obisao mercator robot bbi cd shopove sve i nema.

Cick0
Pijaca kod merkatora
torQ7u je napisao/la:
Cick0
Pijaca kod merkatora ;)
Gdje u pijaci ima org.
Mujo4kes je napisao/la:
Gdje u pijaci ima org.
Lik radi sa CD-ovima od kako zna za sebe. On ti jedini ima / moze nabavit orginal igru !
Mujo4kes je napisao/la:
Gdje u pijaci ima org.
Probaj u ntchs shop u merkatoru na socijalnom.. :r
torQ7u je napisao/la:
Lik radi sa CD-ovima od kako zna za sebe. On ti jedini ima / moze nabavit orginal igru !
Ako ima ok al mogu i ja je nabavit al nezelim da cekam zelid da odem sutra i kupim je :D
Mujo4kes je napisao/la:
Ako ima ok al mogu i ja je nabavit al nezelim da cekam zelid da odem sutra i kupim je
85% da je on vec ima
dr_house je napisao/la:
Koristi Search opciju jer sam ja vec otvarao ovakvu temu.
Vidio sam vec tvoju temu i nema na -1 spratu u bbi ima fuser za 20km
Mercator nisi obišao, barem ovaj na dobrinji. Ja skoro idem svaki dan, pa svratim do ComTrade shopa. Ima 100% mw orginal.
Nećeš dzaba dolaziti vjeruj mi.
FroSt_ je napisao/la:
Mercator nisi obišao, barem ovaj na dobrinji. Ja skoro idem svaki dan, pa svratim do ComTrade shopa. Ima 100% mw orginal.
Nećeš dzaba dolaziti vjeruj mi. :)
Kako je original tu 15KM, ako je na steamu 120KM?
FroSt_ je napisao/la:
15 KM mw2 original? wtf
FroSt_ je napisao/la:
Jesil siguran da je orginal 15km ?? :/

dodjel org cd key ::r
dr_house je napisao/la:
Kako je original tu 15KM, ako je na steamu 120KM?
Onda sam ja pogriješio. sry ..

Moguće da je onaj koji služi samo za igranje online, ili tako nešto.
FroSt_ je napisao/la:
Onda sam ja pogriješio. sry ..

Moguće da je onaj koji služi samo za igranje online, ili tako nešto.
Pa zbog onlina i kosta toliko puno para xD
Mujo4kes je napisao/la:
Pa zbog onlina i kosta toliko puno para xD
Vjerovatno sam zamjenio nešto xD
Mujo, otidji u Sentadu (valjda znas gdje je to) i tu ces naci radnju sa orginal igrama za PC, PS2, PS3 i PSP... ja sam tamo redovan i mogu ti reci da su u korak sa svim novim igrama... naravno, imaju i CoD: MW2, a cijena mu je 115KM, ako se dobro sjecam...

Zivio!
dado_weed je napisao/la:
Mujo, otidji u Sentadu (valjda znas gdje je to) i tu ces naci radnju sa orginal igrama za PC, PS2, PS3 i PSP... ja sam tamo redovan i mogu ti reci da su u korak sa svim novim igrama... naravno, imaju i CoD: MW2, a cijena mu je 115KM, ako se dobro sjecam...

Zivio!
gdje je to ja sam ocajan sve sam pretrazio cjelu bosnu i hercegovinu nista reci mi gdje je to molim teee

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.