Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ćiro dobija otkaz!

587 pregleda · 40 odgovora · otvorena 20.11.2009. u 22:16

Kako saznaje naš portal, šef državne nogometne selekcije Miroslav Ćiro Blažević neće dobiti podršku čelnih ljudi NSBiH i male su šanse da ostane na klupi „zmajeva“. Ovo nam je potvrdio jedan od članova Izvršnog odbora krovne kuće bh. nogometa, koji nas je zamolio da mu ne otkrivamo identitet (ime poznato redakciji), jer kako kaže, ne želi „biti prvi koji će sa takvom informacijom izaći u javnost“.
Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com
Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com
Naime, apostrofirano je da se selektoru bh. nacionalne vrste zamjera što je „flertovao“ sa pojedinim klubovima i dogovarao angažman u trenucima kada se naša reprezentacija borila za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Napomenuto je da su rezultati naše nogometne reprezentacije odlični i da to nije uzrok ovakvog scenarija. Tražili smo odmah i komentar selektora Blaževića, ali je bio nedostupan. Ugovor koji je selektor nogometne reprezentacije BiH potpisao sa NSBiH ističe u ljeto 2010. godine.

c/p sa sarajevo-x.com
Fcking retard's , pa covjece sta je Ciro napravio za njih nece niko , vjeruj mi .

a dobro bi bilo da on nastavi lik nas je iscupo iz govana i jednu utakmicu zakaze i odma nesta seru ojjjjjjjj.
~ OMG lik je vise uradio od njih svih sqpa :S -.- fuckin' newbies :s
jako mi je zao

al vidjet ces ostace ba on josh

nadam se
apoo je napisao/la:
Fcking retard's , pa covjece sta je Ciro napravio za njih nece niko , vjeruj mi . ;)

Potpis.
I ovo je kraj za našu Reprezentaciju
Skontat će , da su napravili veliku grešku.

Ciro je kralj I bolje bi mu bilo da prihvati poziv od Kine, od koje sigurno moze nesto napraviti, jer sa našim retardirama ( ne mislim na igrače ) nego u savezu se ne moze nista napraviti
Otkaz Cire bi bila najveca greska u historiji ove repke .
Bas nesto kao kada je Real Madrid ( kojeg jako jako volim : P ) prodao Makelele-a ..
oni hoce da nas upropaste ko nista

nedo im Allah da mu daju otkaz

IDIOTI
Pa je**m im hljeb vishe.. Dokle bezobrazluk.. Bio im je dobar dok se pobjedjivalo, dok su se uzimale pare za prava prenosa baraza.. To su ljudi koji samo razmisljaju o novcu, boli njih qurac za repku.. Samo me strah sta ce biti kada Ciro ode.. Zato:

SAVEZ NAPOLJE!!!
~ Znaci lik je iz nicega napravio nasu reprezentaciju Evropskom , nece niko uradit ovo sto je on uradio , HVALA !
Nemorate svaku temu kopirati i stavljati ovde na g.ba, stvarno ste dosadni, nismo nesposobni da odemo na tu stranicu i procitamo lol
Ako otpuste Ćiru dabogda im neko bombu u upravu ubacio!
Ćiro je napravio nešto s reprezentacijom BiH u kratkom periodu,a oni retardi nikad neće ništa uraditi!
ĆIRO KING!

SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !

rip bih (F)

EDIT:

A j**o te, pocinje mi na zivce ic' ovaj fb
Jbg sta je tu je.Nacete drugoga,ali nevjrujem bas tako dobrog kao Ciro .Sto jest jest covek je odradio velik posao za Reprenzentaciju.

Napravio velik tim i usavrsio igrace.Ali i njemu je dosao brzo kraj.
Ako ste imali ikada dobrog trenera to je Ciro.To je sve doslo od utakmice.Sta ces nismo uspjeli da pobjedimo Portugal i to je odmah prouzlokovalo stvari

PITANJE DA LI CE DA OSTANE U BIH
4rm4n1 je napisao/la:
SAVEZ NAPOLJE !

rip bih (F)

EDIT:

A j**o te, pocinje mi na zivce ic' ovaj fb :r
Taman podjoh to napisati...

SAVEZ NAPOLJE!

iljo iljo krme debelo, krme debelo...!
Zar su toliko retardirani Koliko se covjek trudio da odemo na SP, a oni 'vako

~ Ciro ostaje,hvala !

SAVEZ NAPOLJE !!
Eto, sad se mozete prestati nabrijavati na reprezentaciju
sramota. dobar je kad se trebaju pare zaradjivat, cim ne prodjemo na SP protiv PORTUGALA, odma je los. savez down :/
od zaradjenih para rekli su da ce podijelit 50 - 50 sa igracima, a uzeli sebi sve :S

jad i cemer ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.