Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Peticija - Ciro OSTANI!

471 pregled · 38 odgovora · otvorena 19.11.2009. u 10:09

kopiracu vam sta sam napisao u peticiji...

Citajuci text sa portala Sarajevo-x.com kako nas Ciro kaze "Razmislit cu da li ostajem selektor" - http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/091119006/komentari

Odlucih da pokrenem ovu petciju kojom cemo ga ZAMOLITI u ime svih pravih Bosanaca i Hercegovaca da ostane na kormilu nase JEDNE I JEDINE...

evo link peticije

http://www.petitiononline.com/387/petition.html

Molim da je svi potpisete, a i saljete dalje svima koje poznajete.

Edit: MOLIM MODERATORA ILI ADMINISTRATORA DA STAVI U VAZNE I ZANIMLJIVE TEME. Hvala.
Sinoc je rekao da ce ostati,ugovorom je vezan jos jednu godinu.. a ostat ce jos vjerovatno.. tako je sinoc reko'

@ Potpiso

@ Vjeruj mi,niko ti nece ovu peticiju priznat

Post dobio aplauz od bak1r

Napravi fb grupu , tu ti je najvise besposlene raje koji jedva cekaju ovakve prilike ..
Mislim da ce ostati .
Ostat' ce, tako je sinoc rekao ...

A sto se tice peticije - potpisao .
Neću da potpisujem ovu glupu peticiju jer Ćiro zna šta Bosanci i Hercegovci žele. I, uostalom, nije ništa do nas, nego do dogovora njega i Fudbalskog Saveza BiH.
Potpisao
saljem svim prijateljima
reLoaded je napisao/la:
Neću da potpisujem ovu glupu peticiju jer Ćiro zna šta Bosanci i Hercegovci žele. I, uostalom, nije ništa do nas, nego do dogovora njega i Fudbalskog Saveza BiH.
zaobidji temu molim te. radi ovakvih kao ti nismo ni zasluzili da postignemo bilo sta, a ne da se kvalifikujemo na najelitniji dogadjaj u okviru fudbala. nebudite ba pesimisticni, pokusajte bilo sta napraviti nista nekosta.
Bezveze se i plasite, i pokrecete ovakve gluposti

Za ovakve stvari nemozes potpisati peticiju, ona nema znacaja nikakvog, covjek ima ugovor jos godinu a kasnije ce on odlucit hoce li ostati ili ne

A ovo sto se bezveze se plasite je jednostavno sto ciro voli ovu zemlju i Reprezentaciju, tek je sa njima manje od godinu dana bice to dobro i covjek ostaje
24 Signatures Total

Mada ja mislim ako ga zdravlje bude sluzilo da ce ostati na kormilu repke :)
Potpisao.
You've signed, now let your friends know on Twitter.

25 Signatures Total
ja se samo u njega mogu uzdat pokazao je da zna da vodi i da je vrhunski selekto.

OSTANI CIRO LEGENDO.
LinuX je napisao/la:
24 Signatures Total

Mada ja mislim ako ga zdravlje bude sluzilo da ce ostati na kormilu repke
Ma kakvo zdravlje Ciro je legenda on ce zivjet jos 100 godina

Njega je vise pogodilo ovo sto se Bosna nije plasirala te zbog toga hoce otic zbog velikog razocarenja
Ma ostat ce Ciro =)

Ali evo potpisao

41 Signatures Total
Potpisao se, valjda ce ostati Ciro kralj nas

Ciro trener svih trenera !
Medixon je napisao/la:
Sinoc je rekao da ce ostati,ugovorom je vezan jos jednu godinu.. a ostat ce jos vjerovatno.. tako je sinoc reko' :P

@ Potpiso

@ Vjeruj mi,niko ti nece ovu peticiju priznat :-X
da

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.